skiferie i januar

Skiferie i januar

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Januar

Skiferie i januar

Opdag alle fordelene ved at tage på skiferie i januar. Start året på den bedste måde med en skiferie i januar. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skiferier i januar til populære skidestinationer i Frankrig, Andorra, Italien, Tyskland, Schweiz og Østrig. Oplev alle fordelene ved at tage på ski i januar måned fra en af vores skønne indkvarteringer. Uanset om du skal afsted med vennerne eller på en familieskitur, kan du med en skiferie i januar være en af de første til at nyde årets pister.

Nyd pisterne med en skiferie i januar

Der er mange fordele ved en skiferie i januar. Først og fremmest sikrer det kolde vejr den bedste sne til skiløb og snowboarding, og du kan ofte have pisterne for dig selv. Selvom skisæsonen i Alperne allerede starter i november, går højsæsonen nemlig først for alvor i gang efter uge 4. Du vil derfor opleve mindre trængsel på pisterne og kortere køer til lifterne, når du tager på skiferie i januar.

Med en skiferie i januar, kan du også typisk finde prisvenlige rejser inden vinterferien og skoleferien starter. Du kan også fejre nytår på din skiferie og opleve den helt specielle stemning, når du skyder det nye år ind på pisterne. Skal du springe ind i det nye år med en gruppe venner eller hele familien, kan et chalet eller en rummelig lejlighed med eget køkken være en god løsning. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af indkvarteringer til enhver smag til flere populære skiområder. Vil du slippe for at stå for madlavning på din skiferie, kan du vælge et af vores skønne hoteller med hel- eller halvpension. Er det vigtigt for dig, at bo så tæt på pisterne som muligt, har vi en række skønne indkvarteringer med ski in / ski out.

Hvor er det godt at stå på ski i januar?

I Frankrig og Østrig finder du nogle af de mest populære skiområder, uanset hvornår på året du ønsker at stå på ski. Du finder også gode sneforhold i begge lande på en skiferie i januar. Især hvis du vælger højtliggende skidestinationer såsom franske Val Thorens eller nær en gletsjer såsom i østrigske Sölden.

Hvordan er vejret på en skiferie i januar?

Vejret i januar er koldt, og koldt vejr betyder god sne. Det bedste sne forekommer nemlig oftest i de koldeste måneder som ofte er december og januar. Det kolde vejr gør, at sneen holdes god og blød hele dagen. Risikoen for mere smattet sne på pisterne senere hen på dagen og frossen sne først på dagen er større, når solen først begynder at komme senere på året. Du behøver derfor hverken at bekymre dig om snedybde og manglende sne på pisterne, når du tager på skiferie tidligt på sæsonen. Drag fordel af januars kolde klima og få den bedste sne og pister på din skiferie.

Vores gæsters bedste anbefalinger