Skiferie i januar 2023

På ski i januar

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Januar

Skiferie i januar 2023

Opdag alle fordelene ved at tage på skiferie i januar

Start året på den bedste måde og book en skiferie i januar 2023! Hos Sunweb kan du tage på skiferie til både Frankrig, Østrig, Andorra, Italien, Tyskland og Schweiz. Oplev alle fordelene ved at tage på ski i januar måned. Uanset om du skal afsted med familie eller venner, ønsker at bo i en chalet, lejlighed eller hotel, så har Sunweb med garanti en skiferie, der passer dig. Uagtet om du vælger den ene eller anden indkvartering eller destination, er du med en skiferie i januar måned en af de første på pisterne for året.

Stå på ski i januar 2023

Fordelene ved at tage på skiferie i januar måned er mange. Først og fremmest er du sikret den aller bedste sne til skiløb og snowboarding pga. det kolde vejr. Derudover kan du have pisterne for dig selv, og du vil oftest finde billige skiferier, når du vælger at tage på skiferie i januar inden, vinterferien og skoleferien starter senere hen. Du kan også holde nytår på din skiferie og opleve den helt specielle stemning, når du skyder det nye år ind på pisterne.

Hvordan er vejret på en skiferie i januar?

Vejret i januar er koldt, og koldt vejr betyder god sne. Det bedste sne forekommer nemlig oftest i de koldeste måneder blandt andet januar. Det kolde vejr gør, at sneen holdes god og blød hele dagen. Risikoen for mere smattet sne på pisterne senere hen på dagen og frossen sne først på dagen er større, når solen først begynder at komme senere på året. Drag fordel af januars kolde klima og få den bedste sne og pister på din skiferie!

Allerede nu kan du booke din skiferie for januar 2023. Find den perfekte skiferie hos Sunweb!

Hvorfor booke en skiferie i januar med Sunweb?

 Stort udvalg og indkvarteringer

 Liftkort er altid inkluderet i prisen

 Prisvenlig skiferie med kvalitetsdestinationer

 Feriefaktor 100 giver jer en ubekymret skiferie

 

Populære destinationer for en skiferie i januar

Find din ideelle skiferie med afgang i januar