Skiferie uge 8

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. vinterferie
  4. uge8

Skiferie i uge 8

Find en prisvenlig skiferie i uge 8 i skolernes vinterferie

For mange danskere er skolernes vinterferie i uge 8 ensbetydende med skiferie. Faktisk vælger mere end 200.000 danske børnefamilier at tage på skiferie i uge 7 og 8. Drømmer du også om nypræparerede pister til din skiferie i uge 8? Hos Sunweb har vi et stort udvalg af skiferier til en række populære skiområder i blandt andet Frankrig, Østrig og Italien.

Når du bestiller din skiferie i uge 8 gennem Sunweb, er liftkortet altid inkluderet, ligesom du kan nyde godt af vores prisgaranti på skiferier, som sikrer dig den bedste pris på din skiferie.

Find din skiferie i uge 8

Er du på udkig efter en skiferie i uge 8? I 2024 ligger vinterferien i uge 8 fra mandag d. 19. februar til søndag d. 25. februar. I denne uge har vi et stort udvalg af skiferier til nogle af Europas mest populære skiområder. Med et stort udvalg af indkvarteringer, finder du helt sikkert netop den skiferie, du drømmer om.

Når du bestiller din skiferie gennem Sunweb, kan du nemt vælge, hvilken afrejsedato og transportform, som passer dig bedst. Hos Sunweb tilbyder vi nemlig både skiferier med fly, bus og som en kør-selv skiferie.

Nyd sneen på ski i uge 8

Mange vælger at rejse på skiferie i uge 7 og 8. Udover at være skolernes vinterferie, er der nemlig stor snesikkerhed i flere skiområder i alperne, herunder i Østrig og Schweiz. Vil du være sikker på, at opleve god sne, når du skal på skiferie i uge 8? Så kan du vælge en af de mange gletsjerområder, der findes i Alperne, såsom de franske skiområder Les Deux Alpes og Tignes, som begge kan takke en gletsjer for deres høje snesikkerhed.

Vores store udvalg af destinationer omfatter både Alpernes mest livlige og populære skisportsbyer og fredelige landsbyer i Italien, Frankrig og Østrig, hvor du kan nyde de naturskønne omgivelser i fred og ro. Uanset hvordan du vil holde skiferie i uge 8, så har vi den helt rigtige rejse til dig.

Skiferie i uge 8 med hele familien

Skal du på familieskitur eller skiferie med en gruppe venner, kan du overveje en større lejlighed eller et rummeligt chalet, hvor du kan samle alle dem, du rejser med. Vi har også en lang række af gode hoteller, hvor du kan slappe af og lade dig forkæle. Mange af vores hoteller er med halvpension eller All inclusive, så du blot skal koncentrere dig om at nyde pisterne og de hyggelige stunder med dine nærmeste.

Ved de fleste af vores destinationer finder du børneskiskoler og områder med underholdende aktiviteter for børn i flere aldre. Bestiller du din skiferie hos Sunweb, er det nemt at leje skiudstyr, ligesom liftkort altid er inkluderet i rejsen.