Skiferie i februar

Skiferie i februar

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Februar

Skiferie i februar

Stå på ski i februar og oplev alle fordelene. Der er mange grunde til, at en skiferie i februar er en perfekt grobund for en drømmeskiferie! Det er blandt andet et perfekt tidspunkt til en familieskitur, når vinterferien skydes i gang i uge 7 og uge 8. Her er du sikret en fantastisk stemning på skisportsstederne og godt selskab blandt de mange andre skientusiaster uanset, hvor du vælger at stå på ski i februar. Når du booker en af vores pakkerejser med fly, bus eller som kør-selv, er liftkort altid inkluderet.

Stå på ski i februar

Februar måned er en af de absolut mest populære måneder at tage på skiferie i. Ifølge Danmarks Statistik vælger omkring 200.000 danskere hvert år at drage på skiferie i februar måned. Det hænger naturligvis sammen med skolernes vinterferie i uge 7 og uge 8, hvor mange vælger at skabe uforglemmelige minder på en skiferie med familien.

Når du bestiller din skiferie gennem Sunweb, kan du nemt sammensætte netop den pakkerejse, som passer dig bedst. Hos Sunweb har vi nemlig både skiferier med fly, bus og som en kør-selv skiferie. Vi tilbyder også et stort udvalg af skirejser til de mest populære skidestinationer i Europa. Når du bestiller din skiferie i februar hos Sunweb, kan du dermed nyde de sneklædte pister og en kop varm kakao omkring et knitrende bål i Andorra, Frankrig, Italien, Tyskland, Schweiz og Østrig

Vejret på en skiferie i februar

En skiferie i februar byder både på en masse sne, men også en god snedybde. Perfekt til at lære de små at stå på ski, så de er klar til de næste mange skiferier. Ofte står solen lidt højere på himlen i februar og marts. Mens det øger risikoen for slushy pister sidst på dagen, har du også mulighed nyde solen og den smukke bjergudsigt, mens du står på ski.

Foretrækker du en skiferie med kort kø til lifterne og mere plads på pisterne, finder du et stort udvalg af skiferier uden for højsæsonen i februar hos Sunweb. Har du nogensinde overvejet at holde jul eller nytår fra en hyggelig skihytte i Alperne?

Vores gæsters bedste anbefalinger