Skiferie i december

Skiferie i december

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. December

Skiferie i december

Oplev de mange fordele ved en skiferie i december. Afslut året på bedste vis og book en skiferie i december! Der er mange fordele ved at tage på skiferie i december måned. Uanset om du foretrækker en skiferie i december i Frankrig, Andorra, Schweiz, Italien, Tyskland eller Østrig, kan du være en af de første, der får lov til at nyde pisterne. Det betyder kortere kø til liften og mindre trængsel på pisterne. Det betyder også, at mange af vores mest populære ophold og indkvarteringer er tilgængelige, og du kan nyde din skiferie i december på et af vores skønne hoteller eller chaleter.

Nyd pisterne på en skiferie i december

Rejser du i december måned inden jul, vil du typisk kunne finde en særdeles prisvenlig skiferie. Vil du imidlertid udnytte dine feriedage mellem jul og nytår, kan du med fordel tage på skiferie i julen. Der er nemlig mange gode grunde til at fejre jul i Alperne. Her vil du opleve de mest magiske øjeblikke, hvor I kan nyde en kop varm kakao foran brændeovnen efter en lang dag på pisterne, nyfalden sne og masser af kvalitetstid med familien på en familieskitur.

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skirejser i december, uanset om du foretrækker at rejse med fly, bus eller en kør-selv skiferie. Vi har også indkvarteringer til enhver smag lige fra hoteller med forplejning og en placering tæt på pisten til rummelige chaleter med eget køkken og plads til hele familien.

Hvordan er vejret, når du står på ski i december?

Hvis du er vant til at tage på skiferie, ved du, at det bedste sne er at finde i de koldeste måneder. Og sammen med januar er december oftest en af de koldeste måneder. Det kolde vejr sikrer, at det nyfaldne sne holder sig blødt og godt, og du kan ofte være sikker på gode forhold på pisterne, når du står på ski i december. Når solen først begynder at komme frem, er risikoen for frosne pister om morgen og smattede pister slut på dagen større. Derfor kan december måned være en perfekt måned at tage på skiferie - pisterne venter kun på dig!

Hvor er det bedste at stå på ski i december?

Den populære skidestination Val Thorens er den højest beliggende skisportsby i Europa, og her finder du gode sneforhold i december. Også i den franske skidestination Tignes sørger den nærliggende gletsjer for gode chancer for skiløb i december. Foretrækker du en skiferie til Østrig i december, er skiområdet Sölden et rigtig godt udgangspunkt for en skiferie med masser af sne. Her finder du nemlig hele to gletsjere og mange højtliggende pister.

Vores gæsters bedste anbefalinger