Skiferie i december 2022

Stå på ski i december

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. December

Skiferie i december 2022

Oplev de mange fordele ved en skiferie i december

Afslut året på bedste vis og book en skiferie i december 2022! Der er mange fordele ved at tage på skiferie i december måned. Uanset om du foretrækker en skiferie i december i Frankrig, Østrig, Schweiz, Italien, Tyskland eller Andorra, kan du være en af de første, der får lov til at nyde pisterne. Dette betyder kortere kø til liften og mindre trængsel på pisterne. Det betyder også, at mange af vores mest populære ophold og indkvarteringer er tilgængelige, og du kan nyde din skiferie i december på et af vores luksushoteller. 

Hvorfor tage på skiferie i december 2022?

Rejser du i december måned inden julen, vil du derudover typisk kunne komme billigt afsted. Vil du dog gerne udnytte dine feriedage mellem jul og nytår, kan du med fordel også tage på skiferie i julen! Her vil du opleve de mest magiske øjeblikke henover julen, hvor I kan nyde en kop varm kakao foran brændeovnen efter en lang dag på pisterne, masser af familietid og nyfalden sne.

Vejret på en skiferie i december 2022

Hvis du er vant til at tage på skiferie, ved du, at det bedste sne er at finde i de koldeste måneder. Og december må i sandheden, sammen med januar, være en af de koldeste måneder! Det kolde vejr sikrer, at det nyfaldne sne holder sig blødt og godt, og giver dig derfor den bedste sne. Når solen først begynder at komme frem, er risikoen for frosne pister om morgen og smattede pister slut på dagen større. Derfor kan december måned være en perfekt måned at tage på skiferie - pisterne venter kun på dig!

Du kan allerede nu booke en skiferie i december 2022. Find din ideelle skiferie i december 2022 hos Sunweb!

Book din skiferie i december

 Få et stort udvalg af indkvarteringer

 Liftkort er altid inkluderet i prisen

 Gode priser på skiferie til kvalitetsdestinationer

 Rejs afslappet med Feriefaktor 100

Vores gæsters bedste anbefalinger

Alle skiferier med afgang i december