Skiferie med hotel i Østrig

Skiferie med bus i Østrig

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Transport
  4. Bus
  5. ostrig

Nyd din skiferie med bus i Østrig

Vil du holde din næste skiferie i de østrigske alper? Hos Sunweb kan du nemt finde din skiferie med bus i Østrig blandt vores store udvalg af pakkerejser med transport, indkvartering og liftkort. Vores busrejser til Østrig går til nogle af de mest populære skiområder såsom Zillertal og Ski Amadé. Når du tager på skiferie med bus til Østrig, ankommer du veludhvilet og kan hoppe på pisterne allerede første dag.

Afslappende skiferie med bus til Østrig

Overvejer du en skiferie med bus til Østrig, kan du hos Sunweb vælge mellem et stort udvalg af busrejser til populære skiområder såsom Zillertal og Zell am See - Kaprun. Du finder faktisk nogle af de bedste skisportssteder i Østrig. Her kan du nyde de østrigske pister, uanset om du er nybegynder eller garvet skiløber.

Vores pakkerejser med bus til Østrig består af indkvartering og liftkort. Du har derfor mulighed for at skræddersy din ferie til dine behov. Vil du være den første ved skiliften om morgenen, kan du vælge et hotel med ski in/ski out. Prioriterer du en indkvartering med plads til hele familien, kan du vælge et af vores hoteller i Østrig, en rummelig lejlighed eller et stort chalet. Foretrækker du kort afstand, når du skal hjem fra afterski med vennerne, finder du indkvarteringer med central placering uanset om du tager til KirchbergGerlos eller en af de andre populære skidestinationer i Østrig.

Fordele ved busrejser til Østrig

Der er mange fordele ved at vælge en busrejse på din skiferie til Østrig. Du kan slippe bekymringerne ved en kør-selv skiferie og har samtidig mulighed for at medbringe mere bagage end på et fly. En skiferie til Østrig med bus kan også være en fordel, hvis du skal på en grupperejse eller afsted på en familieskitur med hele familien. Her skal I nemlig ikke deles op i flere biler og kan tilbringe hele skiferien i fællesskab.

Skiferie med bus i Østrig hos Sunweb

Vores 4-stjernede luksusbusser bliver kørt af erfarne chauffører, har opsamlingssteder over hele landet og kører hovedsageligt om natten. Du ankommer derfor udhvilet til din skidestination og kan komme direkte ud på pisten. Når du rejser på skiferie til Østrig med bus, har du desuden transport helt til din indkvartering og du slipper dermed for at planlægge transfer.

Vil du prøve en anden destination til din næste skiferie? Hos Sunweb har vi et stort udvalg af skirejser med bus til en lang række skiområder i Frankrig og Italien.