Gå tilbage

Skiferie til Kirchberg

Destination image
Pistekilometer
17 Km
61 Km
101 Km
0 Km
179 Km
Total
Antal lifte
11
28
15
Højde
2000m
800m
Gletscher
0
Langrend
60Km
Funpark
2
Pistekilometer
17 Km
61 Km
101 Km
0 Km
179 Km
Total
Antal lifte
11
28
15
Højde
2000m
800m
Gletscher
0
Langrend
60Km
Funpark
2

Info omkring destinationen

Besøg den populære skisportsby Kirchberg
Kirchberg er en meget populær skidestination blandt europæiske skirejsende. Byen ligger i det legendariske skisportsområde Kitzbühel/Kirchberg, som har en lang historie bag sig. Området har bl.a. været flittigt benyttet som vært ved afholdelse af diverse verdensmesterskaber. Området byder på fatastisk skiløb, hvilket har medført, at det i dag kendes som et af verdens bedste skisportsområder.

Vovehals eller nybegynder
Området har et godt begynderområde, som støder op til Kirchberg. Til det mere øvede skiløbere findes der intet mindre end 170 km pister at boltre sig på. Er du en rigtig vovehals, så kan vi anbefale et besøg på enten "Hahnenkamm" eller "The Streif", som er kendt for at være en  af verdens hårdeste nedkørsler.

Gå på opdagelse i Kirchberg
Der er altid noget at opleve, og i centrum af Kirchberg kan du forkæle dig selv på bedste vis. Efter en dag på ski, kan du besøge en af de berømte afterski steder som blandt andet the Boomerang, the Eisbar eller Der Tiroler.

Udover afterski, er der selvfølgelig mange andre muligheder i Kirchberg. Du kan for eksempel shoppe i de hyggelige indkøbsgader i det nærved liggende Kitzbühel, nyde en romantisk kanetur, besøge det lokale kasino eller prøve den oplyste kælkebane. For dem der kan lide at vandre, findes der over 45 kilometer vandrestier. Desuden kan man svømme, spille squash, tennis og dyrke fitness.

Se alle Sunwebs skiferier i Østrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Ældre par
Andre
Familie med ældre børn