Skiferie med hotel i Østrig

Hotel i Østrig

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig

Nyd din skiferie med et hotel i Østrig

I Østrig finder du nogle af de mest populære skiområder i Europa. I attraktive skiområder som Zillertal, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn og Ski Amadé finder du pister for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Begyndere kan hygge sig på de grønne pister, mens den erfarne vintersportsentusiast kan tilbringe skiferien på de sorte pister. Drømmer du om en hyggelig landsby i Alperne eller foretrækker du et større område såsom Zell am See-Kaprun eller Kitzbüheler Alpen? Når du booker skiferie og hotel i Østrig gennem Sunweb er liftkort altid inkluderet.

Nyd et hotel i Østrig på din skiferie i Alperne

I Østrig kan du være sikker på at finde et hotel til din næste skiferie i Alperne. Hver sæson åbner hundredevis af fine hoteller nemlig dørene for glade skiløbere i nogle af de bedste skisportssteder i Østrig. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller i nogle af de mest populære østrigske skiområder.

Overvejer du en afbudsrejse i sidste øjeblik? I Østrigs store skiområder er det typisk muligt at finde et dejligt hotel med kort varsel. Vil du helst undgå fly eller kør-selv skiferie, kan en hyggelig og stemningsfuld skiferie med bus til Østrig anbefales!

Hoteller i Østrig for enhver smag

Vil du være den første ved skiliften om morgenen? Vælg et hotel placeret lige ved liften. Rejser du på familieskitur med børn? Vi har et stort udvalg af familievenlige hoteller i Østrig med alt, hvad du behøver. Foretrækker du et hotel med central placering, når du skal hjem fra afterski med vennerne? Det kan også lade sig gøre, uanset om du tager til KirchbergGerlos eller en af de andre populære skidestinationer i Østrig.

Drømmer du om en luksuriøs hoteloplevelse på din skiferie i Østrig, finder du det på de eksklusive VAYA Resorts. Her bor du i rummelige hotelværelser eller lejligheder, hvor du kan forkæle dig selv med spa- og wellnessfaciliteter efter en lang dag på pisterne.

På eventyr fra dit hotel i Østrig

Med kilometervis af varierede pister er en skiferie i Østrig en sand fornøjelse for enhver skiløber og snowboarder. Foretrækker du andre aktiviteter, er der også mange muligheder her. Du kan eksempelvis køre gokart i sneen i Saalbach eller besøge skøjtebanen i Mayrhofen.