1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Zillertal
  5. Ski Zillertal 3000
  6. Mayrhofen
Mayrhofen

Skiferie til Mayrhofen

Info omkring destinationen

Snegaranti og hundredvis af kilometer pister i og omkring Mayrhofen

Mayrhofen ligger i skiområdet Zillertal og har travlt. Folk har stået på ski her siden oldtiden, og det udstråler denne stemningsfulde landsby også. Det er ikke uden grund, at Mayrhofen i Østrig har været meget populær blandt danskere i årtier. I Zillertal 3000, som landsbyen hører til, finder du ikke mindre end 338 kilometer pister, herunder Hintertuxer gletsjeren (der er åben året rundt!) og Østrigs stejleste pister: Harakiri.

Det store udvalg af pister gør Zillertal 3000 til et attraktivt skiområde for både begyndere og øvede skiløbere. De mange off-piste-muligheder gør også området populært blandt snowboardere. Gletscheren ligger i 3.250 meters højde og er en af de få gletschere i Østrig, der er åben året rundt. Det betyder, at du er garanteret sne i sæsonen fra december til april.

Variation for enhver skientusiast på en skiferie til Mayrhofen

Mayrhofen i Østrig er en perfekt destination for alle skientusiaster til en skøn skiferie. Hvis du bestiller en skiferie til Mayrhofen med Sunweb, er der inkluderet et liftkort til hele Zillertal. Med dit liftkort kan du også bruge de to andre skiområder i Zillertal: Hochzillertal & Zillertal Arena.

På ingen tid er du på Penkenjoch, den udfordrende del af Zillertal 3000. Hvis du ønsker nogle lidt nemmere pister, finder du på Ahornberg nord for Mayrhofen primært blå pister. Du kan se mere om pistekortet i Zilltertal her på siden. Du kan også læse mere om de forskellige piste på vores blog: Din lynguide til pistekortet. Hvis du vil tilbringe en dag på ski et andet sted, f.eks. i Gerlos eller Kaltenbach, kan du også nemt komme dertil med bus eller tog.

Vejret i Mayrhofen: Perfekt på grund af højden

Med en skilift, der går op til 3.000 meters højde, kan man regne med, at der ofte og længe vil være sne. Det er derfor det helt ideelle vejr til en skiferie. Ud over at stå på ski og snowboard er der også masser andet at lave i Mayrhofen.

Hvad med curling, skøjteløb på skøjtebanen og Snowbombing - Alpernes hotteste musikfestival, som finder sted i april. Der er også masser sjovt at lave med børnene. Tag eksempelvis til den subtropiske Erlebnisbad pool. I selve Mayrhofen finder du masser af hyggelige barer og caféer som Brück'n Stadl og Ice Bar, og du kan spise ude på de bedste restauranter. Er du klar til at opdage Mayrhofen?

Pistekilometer

45Km
167Km
97Km
29Km
Total 338Km

Antal lifte

25

40

60

Højde

3250m
630m

Gletscher

1

Langrend

58Km

Funpark

3

Ski Zillertal 3000
Ski Zillertal 3000

Pistekilometer

102Km
436Km
251Km
33Km
Total 822Km

Antal lifte

63

108

143

Højde

3250m
558m

Gletscher

1

Langrend

151Km

Funpark

13

Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal