Gå tilbage

Skiferie til Kaltenbach

Destination image
Pistekilometer
15 Km
41 Km
30 Km
0 Km
86 Km
Total
Antal lifte
6
11
22
Højde
2350m
600m
Gletscher
0
Langrend
1Km
Funpark
1
Pistekilometer
59 Km
199 Km
113 Km
0 Km
371 Km
Total
Antal lifte
28
50
71
Højde
2500m
580m
Gletscher
0
Langrend
72Km
Funpark
5

Info omkring destinationen

Hyggelige Kaltenbach
Kaltenbach er en hyggelig by beliggende midt i den smukke Zillertal dal. Kaltenbach emmer af liv og hygge året rundt, men lige netop i vintermånederne liver byen virkelig op og viser sig fra sin aller bedste side. De fleste indkvarteringer ligger i gåafstand til gondolen, der tager jer op i det alsidige Hochzillertal-Hochfügen, og det er muligt at stå på ski tilbage til byen efter dagens udfoldelser i området. De gratis skibusser, samt toget, gør det nemt at komme rundt, og giver mulighed for også at udforske de andre skiområder i dalen, der ligeledes indgår i liftkortet.   

Opelvelser i Kaltenbach
Leveomkostningerne i Kaltenbach er forholdsvis lave, og man får meget for sine penge, når man handler ind. Besøg også nogle af byens mange gode restauranter, der er kendte for sin gode mad. Afterski er der også gode muligheder for i Kaltenbach, besøg bl.a. det kendte Das Postalm og Tiroler Stadl, der begge ligger tæt ved gondolen og pisten. Her kan der danses frem til mørket falder på.

I Kaltenbach kan man desuden skøjte, kælke, stå på langrend og svømme i den offentlige svømmehal. Én ting er sikkert: I vil ikke komme til at kede jer!

Se alle Sunwebs skiferier I Østrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Familie med ældre børn
Andre