Liftkort i Wagrain

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort
  4. ostrig
  5. wagrain

Nyd skiferien med liftkort i Wagrain

Skal skiferien gå til de østrigske alper, har vi et stort udvalg af hoteller i Wagrain. Placeret i det populære skiområde Ski Amadé har du fra Wagrain adgang til mere end 750 km pister med rig mulighed for at udforske områdets populære skisportsbyer. Bestil din pakkerejse med fly, bus eller som en kør-selv ferie og nyd pisterne med et liftkort i Wagrain.

Stort udvalg af skiferier med liftkort i Wagrain 

Østrigske Wagrain er velegnet til både skiløb, snowboard og langrend for nybegyndere såvel som garvede skiløbere, og er én af danskernes favoritdestinationer i Østrig. Wagrain er især en god destination, hvis du skal på familieskitur med børn, idet du både finder børnevenlige pister og opvarmede lifter.

Vil du bo tæt på pisten eller centralt i byen? Foretrækker du et hotel med forplejning eller vil du hellere nyde de lokale spisesteder? I vores udvalg af lejligheder, chaleter og hoteller i Wagrain har du mulighed for at sammensætte den skiferie, du drømmer om.

Find vej med pistekort i Wagrain

Wagrain er en del af det store skiområde Ski Amadé, som sammenlagt har mere end 750 kilometer pister. Her kan du besøge de omkringliggende skidestinationer såsom Flachau, Bad Gastein og St. Johann. Kender du ikke området i forvejen, kan vi derfor anbefale, at du medbringer et pistekort til Wagrain.

Pakkerejser med liftkort i Wagrain

Når du bestiller en af vores pakkerejser hos Sunweb inkluderer rejsen indkvartering, liftkort samt transport med fly, bus eller som en kør-selv ferie. Liftkort er altid inkluderet, når du bestiller en skiferie hos Sunweb. Når du bestiller en rejse til Wagrain, medfølger et Ski Amadé liftkort, som giver dig adgang til områdets skidestinationer. Har du brug for flere dage på pisterne, kan du nemt forlænge dit liftkort, når du bestiller din skiferie. Her kan du også leje skiudstyr og bestille skiundervisning.

Vil du prøve et andet skiområde på din næste skiferie? Vi har et stort udvalg af skirejser med liftkort i Østrig.