Hotel i Wagrain

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig
  5. wagrain

Nyd din skiferie i Østrig med et hotel i Wagrain

Drømmer du om en skiferie til Østrig, har vi et stort udvalg af hoteller i  Wagrain. Beliggende i det populære skiområde Ski Amadé, har du fra Wagrain adgang til mere end 750 km pister med rig mulighed for at gå på opdagelse i en lang række af områdets populære skisportsbyer. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Wagrain.

Hvilket hotel foretrækker du?

Stort udvalg af hoteller i Wagrain

Planlægger du en skiferie i Alperne, kan østrigske Wagrain være noget for dig. Som én af danskernes favoritdestinationer til skiferier i Østrig byder Wagrain på et livligt centrum og uendelige muligheder for både nybegyndere og øvede skiløbereWagrain er en del af skiområdet Ski Amadé, som har mere end 750 kilometer pister velegnet til både skiløb, snowboard og langrend. Du har også rig mulighed for at besøge de omkringliggende skidestinationer såsom Bad Hofgastein, Maria Alm og Salzburg.

I Wagrain vil du både opleve børnevenlige pister og opvarmede lifter. Det skyldes, at skidestinationen har et stort fokus på at give børn den bedste start på ski. Wagrain er derfor et rigtig fint sted for børn, som skal med på familieskitur for første gang.

Lyder det som en skiferie for dig? Hos Sunweb har vi et stort udvalg af hoteller til Wagrain. Har du brug for en mere rummelig indkvartering, finder du også både chaleter og lejligheder i byen.

Et hotel i Wagrain til enhver smag

Vil du være tæt på pisten, bo midt i byen eller have et hotel med forplejning? Vil du sørge for morgenmad, frokost og aftensmad selv, eller foretrækker du at nyde de lokale spisesteder? I vores udvalg af pakkerejser til Wagrain finder du en række gode hoteller med halvpension, hvor hotellet sørger for morgenmad og aftensmad. På den måde har du stadig god mulighed for at nyde en lokal frokostoplevelse.

Sporthotel Wagrain

Uanset hvilket slags hotel du foretrækker på din skiferie, finder du et stort udvalg af hoteller i Wagrain hos Sunweb. Er du på udkig efter et hotel for både børn og voksne, kan du overveje Sporthotel Wagrain, som er et af vores Selections-hoteller. Dette 4-stjernede hotel er placeret lige over for Grafenberg-liften og tilbyder både børnepasning samt et lækkert wellness-område med swimmingpool.

Vil du prøve et andet skiområde på din næste skiferie? Vi har et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Østrig!