Liftkort i Østrig

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort
  4. ostrig

Nyd skiferien med liftkort i Østrig

Går den næste skiferie til de østrigske alper, finder du et stort udvalg af skiferier med liftkort i Østrig hos Sunweb. På en skiferie til Østrig kan du opleve nogle af de mest populære skiområder i Europa. I skiområder som Zillertal, Ski Amadé og Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn kan du nyde pister for både ski og snowboard på alle niveauer. Bestil din pakkerejse med fly, bus eller som en kør-selv ferie og nyd pisterne med et liftkort i Østrig.

Stort udvalg af skiferier med liftkort i Østrig

Du finder nogle af de bedste skisportssteder i Østrig. Her kan du nyde skipister for både skiløbere og snowboardere i skiområder som Zillertal, Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn og Ski Amadé. Er du begynder, finder du et stort udvalg af grønne pister, du kan øve dig på, mens skiferien kan tilbringes i fuld fart på de sorte pister for den garvede skiløber.

Er du på udkig efter den perfekte destination til din familieskitur med børn? I Wagrain finder du både børnevenlige pister og opvarmede lifter, og skidestinationen er derfor et rigtig fint sted for børn, som skal stå på ski for første gang. Wagrain er desuden del af det store skiområde Ski Amadé, som byder på mere end 750 kilometer pister velegnet til både skiløb, snowboard og langrend.

Pakkerejser med liftkort

Hos Sunweb er vores pakkerejser til skiferie inklusiv indkvartering, transport og liftkort. Her kan du vælge mellem at flyve eller at tage på skiferie med bus til Østrig. Foretrækker du en kør-selv skiferie, har vi pakkerejser som består af overnatning og liftkort. På den måde er det nemt at sammensætte lige netop den skiferie, du drømmer om.

Du finder et stort udvalg af lejligheder, chalets og hoteller i Østrig til enhver smag. Her kan du bo på luksushoteller i verdensklasse og forkæle dig selv med spa- og wellnessfaciliteter efter en lang dag på pisterne. De eksklusive VAYA Resorts findes i en række populære skiområder såsom Zillertal, Sölden og Serfaus-Fiss-Landis.

Pris for liftkort i Østrig

Der kan være stor forskel på prisen for et liftkort i Østrig alt efter, hvilket skiområde du vælger. Når du bestiller en skiferie i Østrig hos Sunweb, er dit liftkort dog altid inkluderet i rejsens pris. Ønsker du at inkludere flere dage, et større skiområde eller at leje skiudstyr, kan du nemt gøre det, når du bestiller din skiferie.