Oplev en unik skiferie med hotel i frankrig

Hotel i Frankrig

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. frankrig

Nyd din skiferie i Alperne med et hotel i Frankrig

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller i Frankrig, hvorfra du kan opleve landets fantastiske skiområder. På en skiferie i Frankrig kan du nyde højtbeliggende, sammenhængende skiområder. Områdernes høje placering betyder god snesikkerhed og en lang skisæson. Det kan du opleve med et hotel i Les Trois Vallées, som huser den populære skidestination Val Thorens. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Frankrig.

Hoteller i Frankrig til enhver smag

Skal du på skiferie i de franske alper, tilbyder vi et stort udvalg af hoteller i Frankrig. Du finder faktisk noget til enhver smag, når du booker din skiferie gennem Sunweb. Vi har nemlig både små, hyggelige hoteller perfekt til korte skirejser for to og store hoteller med All inclusive og plads til hele familien.

Når du skal finde dit kommende hotel i Frankrig, kan du med fordel tænke over, hvordan din drømmeskiferie ser ud. Vil du være den første ved skiliften om morgenen, kan du vælge et hotel lige ved liften. Foretrækker du, at bo på et hotel tæt på barer, restauranter og hyggelige butikker, kan du vælge et hotel med en central placering.

Med eller uden forplejning på hotel i Frankrig?

Inden du vælger hvilket hotel, du vil bo på, bør du tænke over, hvilken forplejning du ønsker på din skiferie i Frankrig. Hos Sunweb finder du nemlig et stort udvalg af hoteller både med og uden forplejning.

Synes du, at det er hyggeligt at forberede din mad selv, når du er på skiferie? Så kan du vælge et af vores mange hoteller uden forplejning. Foretrækker du at bruge mest mulig tid på pisten, kan du slippe for at lave mad med et All inclusive hotel. Ønsker du en mellemvej, kan du vælge et hotel med halvpension. På den måde er nogle af dine måltider dækket af hotellet, mens du stadig har mulighed for at opleve de stemningsfulde restauranter på pisterne og i de hyggelige, franske landsbyer.

Find et hotel i Frankrig ved dit foretrukne skiområde

I Frankrig finder du nogle af de mest populære skiområder i Europa, hvor du endda har mulighed for gletsjerskiløb. Både skiområdet Les Deux Alpes og Tignes kan nemlig takke en gletsjer for en høj snesikkerhed, som er med til at gøre områderne utrolig populære blandt skiløbere. Sneforholdene betyder også, at Frankrig har en lang skisæson, som du kan opleve med en skiferie til et af vores skønne hoteller i Val Thorens.

Med mere end 600 kilometer pister kan Les Trois Vallées og Les Portes du Soleil pryde sig med titlen som de største sammenhængende skiområder i verden. Med hyggelige landsbyer og pister i varierende sværhedsgrad er det børnevenlige skiområde Les Portes du Soleil især velegnet, hvis du skal på familieskitur.