Skiferie til Mayrhofen Zillertal

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. ostrig
  5. mayrhofen

Nyd din skiferie til Østrig med et hotel i Mayrhofen

Planlægger du en skiferie til Østrig, har vi et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen. Beliggende i det populære skiområde Ski Zillertal 3000, har du fra Mayrhofen adgang til omkring 350 km pister med både fun parks, off piste-muligheder og langrendspister. Find det perfekte hotel til din næste skiferie i Mayrhofen.

Hvilket hotel foretrækker du?

Stort udvalg af hoteller i Mayrhofen Zillertal

I det populære skiområde Zillertal finder du den charmerende by Mayrhofen. Mayrhofen er en del af det store skiområde Ski Zillertal 3000, som byder på hele 350 kilometer pister velegnet til nybegyndere såvel som øvede skiløbere. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen, hvor du kan nyde de østrigske pister.

Et hotel i Mayrhofen til enhver smag

Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen med alt, hvad du behøver. Er det vigtigt for dig at være den første ved skiliften om morgenen eller prioriterer du et familievenligt hotel til din familieskitur med børn?

Synes du det er hyggeligt at tilberede til mad selv, eller foretrækker du at nyde de lokale restauranter i byen og på pisterne? I vores udvalg af pakkerejser til Mayrhofen finder du både hoteller med forplejning og hoteller kun med overnatning. Vælger du et hotel med halvpension, sørger hotellet for morgenmad og aftensmad, og du har god mulighed for at nyde en frokost på de lokale spisesteder.

Gode muligheder for skiløb i Mayrhofen 

Vælger du en skiferie med hotel i Mayrhofen, kan du forsøge dig med de mange off-piste muligheder eller den stejleste pist i Østrig, Harakiri. Du kan også tage en kort bustur tilHuntertuz gletsjeren, hvor det er muligt at stå på ski det meste af året.

Vil du prøve et andet skiområde næste skiferie? Vi har et stort udvalg af populære skiområder og hoteller i Østrig!