skiferie med hotel i andorra

Hotel i Andorra

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Hotel
  4. andorra

Skiferie med hotel i Andorra

Med sin begrænsede størrelse er skiområderne i Andorra ikke lige så besøgt som mange andre skiområder i Alperne. Til trods for sin størrelse finder du imidlertid intet mindre end 65 bjergtoppe og skiområder med høj beliggenhed og snesikkerhed i landet! Hos Sunweb har vi et stort udvalg af hoteller i skiområderne Grandvalia og Vallnord, hvorfra du kan nyde de mange varierede pister, perfekt til både nybegyndere og garvede skiløbere. Book din skiferie med hotel i Andorra allerede i dag!

Hvilket hotel drømmer du om?

Stort udvalg af hoteller i Andorra

Til trods for at landet er en mindre besøgt skidestination sammenlignet med andre skiområder i Alperne, byder Andorra på nogle rigtig fine skiområder med højtliggende pister og høj snesikkerhed. Faktisk finder du mere end 300 km pister i Andorra, som er velegnet til alle niveauer.

Der er mange grunde til, at du skal tage på skiferie i Andorra. Du finder blandt andet et stort udvalg af skønne hoteller og indkvarteringer i landets mange små bjergbyer. Hos Sunweb tilbyder vi hoteller i skiområderne Grandvalira og Vallnord, hvor du kan blive udfordret både som begynder og øvet skiløber. Som det største skiområde i Pyrenæerne er især Grandvalira et populært skiområde.

Foruden de gode skimuligheder er Andorra kendt for unikke muligheder for at shoppe, da landet har status som toldfrit område. Du sparer dermed tolden på alle dine indkøb i Andorra, hvad enten du handler hudpleje, mærketøj eller alkohol.

Familievenlige hoteller i Andorra

Vi har et stort udvalg af familievenlige hoteller i Andorra hos Sunweb, og på flere af vores hoteller finder du både legeområder og underholdning for børn. Skal du på familieskitur med de mindste, kan du glæde dig over, at mange af Andorras skidestinationer tager højde for både børn og voksne. I El Tarter og Soldeu finder du lokale vuggestuer og dagplejeløsninger, som giver forældre mulighed for at nyde en børnefri dag på pisterne.

I Grandvalia finder du gode skiskoler, hvis dine børn skal lære at stå på ski. Med et stort antal grønne og blå pister er Canillo et godt udgangspunkt, hvis børnene skal øve sig og opbygge selvtillid på pisterne.

Forplejning på hotel i Andorra

Vil du hygge dig med at lave din egen mad, når du er på skiferie, kan du vælge et af vores mange hoteller, som tilbyder overnatning uden forplejning. Foretrækker du imidlertid at udnytte din tid på pisten til fulde, kan du vælge et hotel i Andorra med halvpension, hvor forplejningen er inklusiv morgenmad og aftensmad. Med halvpension er du fri for at planlægge de fleste af dagens måltider, mens du har mulighed for at nyde en frokost på områdets restauranter.