Gå tilbage

Skiferie til Soldeu

Destination image

Info omkring destinationen

Skiferie i Soldeu Andorra
Soldeu er en lille, charmerende landsby beliggende tæt ved El Tarter i den østlige del af Andorra. Soldeu ligger i knapt 1800 meters højde i et område, som særligt domineres af brede, begyndervenlige pister. Byens gondol-lift fører dig nemt og hurtigt op i det smukke Grandvalira, hvor du kan nyde snelandskabets mange udfordringer på ski og snowboard. Du kan nemt komme rundt i Soleu med de lokale skibusser, som kan benyttes mod betaling.

Charmerende Soldeu
Soldeu er populært blandt både par, familier og store grupper. I byens centrum kan man se, at byggestilen både bærer præg af romersk og moderne indflydelse. Rundt omkring i byen findes desuden flere gamle, smukke landejendomme.

Aftenerne i Soldeu
Soldeu har flere gode restauranter, samt en bred vifte af livlige barer. Her kan bl.a. nævnes nogle af byens mest berømte barer; Aspen, Iceberg, Pussicat og Fat Alberts, hvor der regelmæssigt optræder forskellige internationale bands. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i Soldeu.

Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

Vis mere Vis mindre
Se alle skiferier her

Kort

Fly information

Hos Sunweb er vi både pris- og kvalitetsbevidste, og vi samarbejder derfor med de bedste lavprisselskaber, hvilket betyder, at du altid får den skarpeste pris på markedet. Derudover bestræber vi os på, at du får tilbudt minimum to forskellige flyvetider.

Vi flyver med Norwegian og flyveturen tager ca. 3 timer.

Rejsedokumenter
Du vil modtage dine rejsedokumenter med dine flyvouchers 28 dage før afrejse. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer
Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel hos Sunweb, er tranfer inkluderet i prisen. Transfertider fra lufthavnen til destinationen er ca. 3 timer og et kvarter. Bemærk at transfertiden kan variere på baggrund vejrmæssige og trafikale forhold.

Guideservice
Sunweb har ikke guideservice i Andorra. Du vil ved ankomst i Andorra lufthavn blive mødt af en engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Pas
Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navnene er stavet som angivet i dit pas. Du er ligeledes selv ansvarlig for at passet er gyldigt.

I lufthavnen
På afrejsedagen bedes du være i Københavns Lufthavn ca. 2 timer før afrejse.

Se alle skiferier her