Gå tilbage

Skiferie til El Tarter

Destination image

Info omkring destinationen

Skiferie i El Tarter
El Tarter er en charmerende landsby beliggende tæt ved Soldeu i Vall d'Incles. De smukke stenhuse og det bjergrige landskab giver byen en hyggelig atmosfære. I dagtimerne ånder byen fred og ro, mens byen ud på eftermiddagstimerne forvandles til himmerige for afterski-fans. De festlige barer spiller op til dans, og der er god mulighed for at synge med på de velkendte afterski-hits.

Brede pister og god afterski
Pisterne omkring El Tarter er brede og forholdsvis lette at gå til. Området er derfor velegnet til nybegyndere og knapt så velegnet til garvede skiøbere. Skal
 din skiferie i Andorra være velegnet til nybegyndere og indeholde masser af god afterski, så er El Tarter det helt rigtige valg. Du kan let komme rundt i byen og ud til pisterne med de lokale skibusser, som kan benyttes mod betaling. Bemærk at Sunweb ikke har guideservice i El Tarter.

Se alle Sunwebs skiferier i Andorra

Vis mere Vis mindre
Se alle skiferier her

Kort

Fly information

Hos Sunweb er vi både pris- og kvalitetsbevidste, og vi samarbejder derfor med de bedste lavprisselskaber, hvilket betyder, at du altid får den skarpeste pris på markedet. Derudover bestræber vi os på, at du får tilbudt minimum to forskellige flyvetider.

Vi flyver med Norwegian og flyveturen tager ca. 3 timer.

Rejsedokumenter
Du vil modtage dine rejsedokumenter med dine flyvouchers 28 dage før afrejse. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer
Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel hos Sunweb, er tranfer inkluderet i prisen. Transfertider fra lufthavnen til destinationen er ca. 4 timer. Bemærk at transfertiden kan variere på baggrund vejrmæssige og trafikale forhold.

Pas
Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navnene er stavet som angivet i dit pas. Du er ligeledes selv ansvarlig for at passet er gyldigt.

I lufthavnen
På afrejsedagen bedes du være i Københavns Lufthavn ca. 2 timer før afrejse.

Se alle skiferier her