Forfatter |Publiceret den 06 september, 2019|3.8 min læsning|

Med en beliggende i hjertet af Pyrenæerne, er du sikret et af de bedste steder at stå på ski i Europa. Højtliggende landsbyer, fremragende pister, billige indkvarteringer og et pålideligt snefald. Vi ser på de vigtigste grunde til, at du ikke må gå glip af en skiferie i Andorra.

Det vigtigste på en skiferie i Andorra… sne

Du behøver ikke at holde øje med sneforholdene når turen går til Andorra. Med imponerende 65 bjergtoppe over 2000 meter, mange af Grandvalira destinationer har en høj snesikkerhed. Udover dette, har Andorra også investeret i mange snekanoner der er spredt ud over hele området i tilfælde af snefaldet behøver en hjælpende hånd.

Andorra_sne

Destinationer

Andorras Grandvalira består af seks forskellige områder, med hver deres karakteristika. Hvis du ønsker at feste til den lyse morgen, er Pas de la Casa stedet for dig. Er du på udkig efter en romantisk ophold, så er Canillo til dig. Skal du på familieferie, så er Soldeu, El Tartar og Encamp perfekte med deres brede udvalg af aktiviteter, restauranter og butikker. Alle områderne deler de enorme 210 km pister og er forbundet med stier imellem de mange træer. Og det bedste er? De alle sammen tilgængelige med liftkortet som er inkluderet i din rejse hos os!

Familievenlige destinationer på en skiferie i Andorra

Mange af Andorras destinationer har tænkt på både børn og voksne. Canillo, El Tarter og Soldeu har alle inkluderet lokale vuggestuer og dagpleje, der giver forældrene mulighed for at nyde en dag på pisterne uden bekymringer for underholdning for børnene.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Andorra er ikke det samme image som de charmerende franske hytter eller landsbyer i Tyrol der oser af østrigsk charme. I Andorra er de fleste indkvarteringer enten lige ved, eller på pisten, så du skal ikke tænke over hvordan du kommer frem til skiliften. Du er der allerede. Andorra_skiinskiout

Solskinsdage

De fleste foretrækker at stå på ski i solen, og i Andorra er det mere sandsynligt at dette er tilfældet. Med gennemsnitlige 300 solskinsdage om året vil du få rig mulighed for at vise dine nye solbriller frem. Nyd solen når du tager de bløde stolelifte op af bjerget.

Skiskole til din skiferie i Andorra

Er du klar til at tage dine første skidt som skiløber eller vil dine børn også gerne lære at stå på ski? Så er Grandvalira Ski & Mountain Academy med sine dedikerede skiskoler for både børn og voksne for jer. De har også speciel skiskole for FreeRiders og off-piste, det er det perfekte sted for at forbedre dit skiløb.

De har over 400 instruktører, nogle med mere end 50 års erfaring, som alle har fokus på at det skal være sjovt at lære at stå på ski. Tip: Tag til Canillo hvis du er nybegynder. De har de flest grønne og blå pister, som virkelig kan øge din selvtillid på skiene.

FreeRiders

For jer som er til ekstremsport er Andorra det ideelle sted. Tag til Pic Blanc Ridge, Europas næsthøjeste bjerg, for et adrenalinkick, eller udforsk de markerede ruter på dit kort over pisterne. Mange områder for freeriders er blevet tilpasset til både øvede og eksperter i FreeRiders. Nyd et fantastisk løb som FreeRider med uspoleret knædybt pulver sne uden forhindringer.

Andorra_freerider

Afterski på skiferie i Andorra

Find det bedste sted for dig at slappe af efter en lang dag på pisterne. Hvis det er fest til den lyse morgen du leder efter, så er Pas de la Casa stedet for dig. Foretrækker du at slappe af med et glas vin i et stilfuldt luksushotel, så er Soldeu området for dig. Hvis det er mere dig, at sidde på en bar med udsigt udover bjergene og lytte til en DJ, er El Tarter det perfekte sted. Der kan endda være en hængekøje du kan slænge dig i. Afterski_Andorra

Uanset hvad din afterski stil er, har Grandvalira det hele. Er du klar til at ramme pisterne i Andorra? Se vores fantastiske skirejser med afrejse fra København her.

06 september, 2019

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar