Gå tilbage

Skiferie til Fieberbrunn

Destination image

Populært rejsemål blandt

Ældre par
Familie med små børn
Vennegrupper
Andre

Info omkring destinationen

Fieberbrunn ligger mellem Leogang og St. Johan i Tyrol og er en perfekte destination til en skiferie med familien. Her er masser af muligheder for især nybegyndere og let øvede skiløbere, og til dig der elsker fart og spænding er her også et par sorte pister – Her er således noget for en hver smag og et hvert niveau.

Området har 40 km pister og er desuden forbundet med det større skiområde Saalbach/Hinterglemm, hvilket betyder, at her er et hav af muligheder for fantastiske skioplevelser. I forhold til områdets størrelse, har Fieberbrunn er meget stor liftkapacitet, hvilket betyder, at der næsten aldrig er nævneværdig kø ved liften.

Selve Fieberbrunn er en hyggelig by med en dejlig atmosfære. Her er gode indkøbsmuligheder og flere gode restauranter. Trænger du til en pause fra pisterne, er her desuden skøjtebaner, kælkebakker, svømmehaller og et stort wellnesscenter, så her er masser at give sig til for hele familien.

Vis mere Vis mindre
Se alle skiferier her

Kort

Fly information

Hos Sunweb er vi både pris- og kvalitetsbevidste, og netop dette kommer til udtryk i vores udbud af flyrejser mellem København og Alperne. Vi samarbejder med de bedste lavprisselskaber, hvilket betyder, at du altid får den skarpeste pris på markedet. Derudover bestræber vi os på, at du får tilbudt minimum to forskellige flyvetider.

Vi flyver med Norwegian og flyveturen fra København til Salzburg tager ca. 1 time og 45 minutter

Rejsedokumenter
Du vil modtage dine rejsedokumenter med dine flyvouchers 28 dage før afrejse. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer
Når du bestiller en pakkerejse med fly og hotel hos Sunweb, er tranfer inkluderet i prisen.

Transfertider fra lufthavnen til destinationen:

Bad Gastein: ca. 1 time og 30 minutter
Saalbach/Hinterglemm: ca. 1 time og 45 minutter
Wagrain: ca. 1 time og 15 minutter
Zell am See/Kaprun: ca. 1 time og 30 minutter
Flachau: ca.  1 time og 30 minutter
Zell am Ziller: ca. 2 timer og 30 minutter
Mayrhofen: ca. 3 timer

Bemærk at disse tider kan variere på baggrund vejrmæssige og trafikale forhold.

Bagage
Når du bestiller din flyrejse til Alperne hos Sunweb, er der 1 stk. håndbagage á 8 kg samt 1 stk. indtjekket bagage á 20 kg inkluderet i prisen. Ønsker du at medbringe ekstra bagage, f.eks. i form af skisportsudstyr, kan dette tilkøbes direkte hos flyselskabet. Prisen for transport af skiudstyr er ca. 500 – 600 kr. tur/retur.

Online check-in og tilkøb på flyrejsen
Ønsker du at tilkøbe transport af ekstra bagage, lave en sædereservation eller foretage online check-in, har du mulighed for at lave disse tilkøb direkte på flyselskabets hjemmeside. Dette gør du ved at logge ind med dit PNR-nummer og dit efternavn. PNR-nummeret finder du på din faktura eller dine rejsedokumenter.

Pas
Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navnene er stavet som angivet i dit pas. Du er ligeledes selv ansvarlig for at passet er gyldigt.

I lufthavnen
På afrejsedagen bedes du være i Københavns Lufthavn ca. 2 timer før afrejse.

Se alle skiferier her