Residence Orelle 3 Vallées

Résidence Orelle 3 Vallées er et moderne boligkompleks i landsbyen Orelle, som er beliggende i et af verdens største skiområder - Les Trois Vallées. Fra Résidence Orelle 3 Vallées vil det være muligt, at tage skibussen direkte til skiliften. Lejlighederne er komfortable, og kan rumme op til 8 personer. Efter en lang dag på pisterne kan man med fordel slappe af i residencens wellness center, som tilbyder både opvarmet swimmingpool, sauna og bobblebad. Vi anbefaler Résidence Orelle 3 Vallées til familier og grupper, som ønsker en skiferie i en traditionel og hyggelig landsby med adgang til et af verdens største skiområder.
  • Opvarmet swimmingpool og spa
  • Komfortable lejligheder
  • Plads til 8 personer

Forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Orelle

Skiferie i fredelige Orelle

I hjertet af Maurinne dalen i Savoie regionen ligger den fredelige landsby Orelle. Beliggende i Les Trois Vallées har du fra Orelle adgang til et af Europas største skiområder. Orelle er derfor ideelt for alle, som ønsker en skiferie i en idyllisk landsby, men som stadig vil have adgang til et stort skiområde.

 

Landsbyen Orelle

Orelle er en traditionel landsby med ca. 400 indbyggere. Husene er primært bygget af træ og sten, hvilket er medvirkende til den autentiske stemning, man som gæst bliver grebet af ved ankomst. Størstedelen af landsbyens butikker, restauranter og barer er centreret omkring byens torv, hvor skiliften også er placeret. På trods af sin størrelse tilbyder Orelle en del forskellige aktiviteter såsom skøjtebane, wellnesscenter, gåtur med snesko og zumba samt en af verdens højeste svævebaner – La Tyrolienne.

 

Skiferie i Orelle med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Når du bestiller skiferie i Orelle hos Sunweb, er liftkort altid inkluderet i prisen. Liftkortet gælder i Orelle/Val Thorens området, som dækker 140 kilometer sorte, røde, blå og grønne pister. Dette er tilstrækkeligt i de fleste tilfælde for begyndere og let øvede. Er du øvet og/eller ønsker at begiver dig ud på de længere skiture, har du mulighed for at udvide dit liftkort til Les Trois Vallées området.

I Orelle finder du:

  • Roligt og venligt skiområde
  • God forbindelse til motorveje og pister
  • Hyggelig atmosfære

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Paris.

Sprog:
Det officielle sprog er fransk. De fleste franskmænd taler ikke andre sprog. Vi anbefaler dig at tage en ordbog med.

Tid:
Frankrig har ingen tidsforskel ift. Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
På franske kroer og restauranter er det normalt at give mellem 10 % og 15 % i drikkepenge.

Mad & drikke:
Frankrig er kendt for sin ost, croissanter, flutes og vin. Man kan godt drikke vand fra hanen (du rådes til at lade vandet løbe lidt inden du drikker det).

Åbningstider butikker:
Generelt er butikker åbne fra mandag - fredag fra kl. 09.00-19.00 (nogle butikker holder frokostlukket). Om søndagen og mandag formiddag har de fleste butikker lukket. Nogle supermarkeder har åbent søndag formiddag.

Bilferie:
De nationale veje er gode. Husk at du skal betale for at køre på motorvejene. Passo Piccolo San Bernardo er lukket hele vintersæsonnen (november til juni).

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Frankrig.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Rejse med bil:
I Frankrig er mange motorveje betalingsveje.
Piccolo San Bernardo Passet er lukket hele vintersæsonen.

Det er lovpligtigt, i nogle byer, at have et miljømærke. Dette kan kun købes online. Hvis miljømærket ikke kommer rettidigt, anbefales det, at printe den udfyldte bestillingsformular og bekræftelse. Bestillingen kan foretages på https://www.certificat-air.gouv.fr/en/demande-ext/cgu

Det anbefales at have snekæder i bilen, da disse kan være nødvendige på visse strækninger. Det anbefales desuden af have vinterdæk på bilen. I tilfælde af en ulykke skal alle bære refleksvest. Rejser du via Belgien er det lovpligtigt a have en brandslukker i bilen.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Liftkort er gratis for børn til og med 5 år, for det udvidet område Les Trois Vallées er liftkort gratis for børn til og med 4 år.Børn i alderen 6 til og med 12 år (5 år for Les Trois Vallées liftkortet) og seniorer i alderen 65 til og med 74 for rabat på liftkort. Disse rabatter kan ses i prisberegningen ved bestilling.

Der kræves ikke foto ved afhentning af liftkort.

Bemærk:

Hvis du er berettiget til et gratis liftkort, skal du vælge "ingen liftkort" ved bestilling af rejsen.

Depositum:

Der betales depositum ved afhentning af liftkort.Der skal medbringes pasfotos til gratis liftkort.

Ski- og snowboardleje kan bestilles lokalt på destinationen.

Vejledende priser:

Voksne:

6 dage ski, støvler og stave ca. 96€ *

6 dage ski og stave ca. 59€ *

6 dage snowboard og støvler ca. 99€ *

6 dagasnowboard ca. 69€ *

Hyra utrustning barn:

6 dagar skidor, pjäxor och stavar cirka 69 € *

6 dagar snowboard och pjäxor cirka € 49 *

Børn:

6 dage ski, støvler og stave ca. 69€ *

6 dage snowboard og støvler ca. 49€ *

* Priser er vejledende

Undervisning kan bestilles lokalt på destinationen.

Vejledende priser:

Ski:

6 dage, 2 timer pr dag voksne og børn ca. 145€ *

Snowboard:

5 dage, 2 timer pr dag voksne og børn ca. 200€ *

*Priserne er vejledende og kan ændre sig.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Opsæt notifikationer

Værelser og priser er ikke tilgængelige for sæsonen 2024/2025 endnu. Indtast dine oplysninger for at få besked, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.