skiferie marts

Skiferie i marts

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Marts

Skiferie i marts

Tag på skiferie i marts og oplev alle fordelene. Er du vild med sne, og skal der bare være masser af den, når du skal afsted på ski? Sætter du pris på solens stråler? Så kan vi helt klart anbefale at tage på skiferie i marts måned. Uanset om du vælger at tage afsted til Østrig, Andorra, Italien, Schweiz, Tyskland eller Frankrig, så har Sunweb med garanti din drømmeskiferie i marts måned. Uanset hvornår du bestiller din skiferie, inkluderer vores pakkerejser altid liftkort. Book din skiferie i marts i dag!

Nyd god plads på pisterne med en skiferie i marts

Tager du på skiferie i marts, er der færre på pisterne og kortere køer til lifterne. Det skyldes, at skolernes vinterferie er veloverstået og at det ikke længere er højsæson som i februar. Står du på ski i marts, kan du derfor opleve en mere rolig skiferie med god plads på pisterne. Dagene er samtidig blevet længere og du kan nyde, at solen står højt på himlen.

Kan du imidlertid ikke få nok af skiløb kombineret med fest, musik og dans? Så er det i marts måned, at du kan oplev Tomorrowland Winter i Alpe d’Huez. I en hel uge bliver Le Grand Domaine lavet om til en elektronisk festival højt oppe i bjergene. Skal du med næste gang? Sunweb er endnu engang stolt hovedsponsor.

Hvordan er vejret, når du står på ski i marts?

Vejret er perfekt til en skiferie i marts. Selvom snedybden kan variere fra sæson til sæson, finder du ofte mest sne på en række populære skiområder omkring marts måned. Det er samtidig her, sneen er dybest med lavest risiko for, at der kommer græs, grus eller lignende på pisterne. Derudover begynder solen også for alvor at stå højt på himlen i marts, og du har rig mulighed for at nyde solen og den friske bjergluft.

Er du alligevel bekymret for sneforholdene, når du skal stå på ski i marts, kan du øge snesikkerheden ved at vælge højtliggende skiområder i nærheden af en gletsjer. Heldigvis findes der flere højtliggende områder samt gletsjer-områder i Europa. Bliv klogere på de 5 bedste gletsjere til en skiferie sidst på sæsonen.

Skiferie i marts for enhver smag

Når du bestiller din skiferie i marts hos Sunweb, er det nemt at sammensætte den pakkerejse, du drømmer om. Vi tilbyder nemlig både skiferier med fly, bus og som kør-selv. Derudover har vi også et stort udvalg af rejser og indkvarteringer i de mest populære skiområder i Europa.

Vores gæsters bedste anbefalinger