Skiferie i marts 2023

På ski i marts

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Marts

Skiferie i marts 2023

Tag på skiferie i marts og oplev alle fordelene 

Er du vild med sne, og skal der bare være masser af den, når du skal afsted på ski? Sætter du pris på solens stråler? Så kan vi helt klart anbefale at tage på skiferie i marts måned. Uanset om du vælger at tage afsted til Østrig, Frankrig, Andorra, Italien, Schweiz eller Tyskland, så har Sunweb med garanti din drømmeskiferie i marts måned.

Hvorfor tage på skiferie i marts?

Når du tager afsted i marts måned, er vi kommet om på den anden side af skolernes vinterferie. Der er dermed færre mennesker på pisterne og kortere køer til liftene. Du undgår derfor trængsel på pisterne og så behøver du ikke vente længe på din øl til afterski! Kan du tilgengæld ikke for nok af skiløb kombineret med fest, musik og dans? Så er det i marts måned at du kan oplev Tomorrowland Winter i Alpe d’Huez. I en hel uge bliver The Grand Domaine lavet om til en elektronisk festival højt oppe i bjergene. Skal du med næste år? Sunweb er stolt hovedsponsor for tredje år i træk.

Hvordan er vejret, når du stå på ski i marts?

Vejret er perfekt til en skiferie i marts. Det er nemlig her, at der på de fleste af skisportssteder er allermest sne, og hvor sneen dermed er dybest med lavest risiko for, at der kommer græs, grus eller lignende på pristerne. Statistisk set er der mest sne fra 1. marts på de mest populære skiferiedestinationer herunder Italien, Frankrig og Østrig. Derudover så begynder solen også for alvor at dukke frem i her. Du kan derfor nyde den kolde friske vind med solen i øjene, når du står på ski i marts.

Du kan allerede nu booke din skiferie i marts 2023. Når du vælger at booke hos Sunweb, er der altid snegaranti og liftkort inkluderet. Find den ideelle skiferie for dig her!

 

Hvorfor booke en skiferie i marts med Sunweb?

 Stort udvalg og indkvarteringer

 Liftkort er altid inkluderet i prisen

 Prisvenlig skiferie med kvalitetsdestinationer

 Feriefaktor 100 giver jer en ubekymret skiferie

Populære destinationer for en skiferie i marts

Find din perfekte skiferie i marts måned