Rejser til sydens vintersol

Solrige destination i vinterhalvåret!

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. vintersol

Nyd de bedste destinationer med sol om vinteren!

Solrige destinationer i vinterhalvåret

Find hemmelige tilbud på vintersol her. Spar 750,- kr. pr. booking.

Kunne du tænke dig at mærke solen på din hud denne vinter og endnu engang nyde et vidunderligt lunt klima? Så har vi udvalgt de bedste destinationer med sol om vinteren til netop dig! Skal du slænge dig på solrige strande, så er de spanske øer Gran Canaria, Lanzarote (NYHED) eller Tenerife den perfekte destination. Er du til en mere aktiv eller historisk ferie, men stadig i et behageligt lunt klima? Så kan vi anbefale Algarve kysten i Portugal. Er det tiden til ren selvforkælelse, så kan du tager et snut til Tyrkiets sydkyst og nyde godt af All inclusive og hammam! Tag et kig på alle vores tilbud, og book en solrig vinterferie med Sunweb.

De Kanariske Øer i vinterferien?

+20 grader hele vinteren

  • Smukke sandstrande
  • Varmt hele året rundt
  • Imponerende natur og arkitektur
  • Charmerende spansk gæstfrihed

Find din ideelle solrige vinterferie:

Hvorfor bestille solferie om vinteren?

Når det bliver koldt i Danmark, er der intet skønnere end at varme kroppen op i solen om vinteren på en afslappende solferie. Efter kun 5 timers flyvning kan du stå med fødderne i det varme sand og nyde en vidunderlig lun brise, det behagelige havvand og de smukkeste hoteller og feriesteder. Vores destinationer med vintersol omfatter fly, indkvartering og transfer. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvor du vil hen, og så pakke din kuffert. Uanset om du vælger en All Inclusive destination eller et af de andre populære 4- eller 5-stjernede feriesteder, vil du altid træffe det bedste valg med vores destinationer til sol hen over vinteren.

Rejser med All Inclusive

Hos Sunweb ved vi at vores gæster elsker All inclusive. Hvornår prøvede du det sidst? Vi har et af de største udvalg af hoteller i Tyrket, Grækenland og Spanien med det skønneste udvalg af All Inclusive til rigtig gode priser. 

Skal du på skiferie til vinter?

Vi har mere end 1000 indkvarteringer hos Europas mest populærer skiområder. Samtidigt har vi prisgaranti på alle vores kør-selv skiferier, og du kan hurtigt og nemt komme på pisterne, da vores rejser altid er inklusiv liftkort! Skal du leje skiudstyr? Dette kan du gøre allerede i bookingprocessen. Nemt og overskueligt.