Rejser til vinter

Solrige destinationer til vinter

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. vintersol

Nyd de bedste destinationer med sol om vinteren!

Solrige destinationer i vinterhalvåret

Kunne du tænke dig at mærke solen på din hud denne vinter og endnu engang nyde et vidunderligt lunt klima? Så har vi udvalgt de bedste destinationer med sol om vinteren til netop dig! Skal du slænge dig på solrige strande, så er de kanariske øer: Gran Canaria, Lanzarote eller Tenerife de perfekte destinationer. Skal det være endnu mere eksotisk, kan du ride på kameler i Egypten eller ligge og slænge dig i din egen Riad i Marrokko! Tag et kig på alle vores tilbud, og book en solrig vinterferie med Sunweb.

Behøver der ikke være bagende varmt? Så vil en aktiv og kulturel ferie til Algarve kysten i Portugal måske være lige noget for dig. Selv Tyrkiet kan helt ind til oktober byde på dejligt lun temperature, så hvis du elsker 5-stjernede hoteller og Wellnes, kan du snildt tage et smut til Tyrkiets sydkyst og nyde godt af All inclusive og hammam.

Hvorfor bestille en solferie om vinteren?

Når det bliver koldt og regnfuldt i Danmark, er der intet skønnere end at tage til syden for at slappe af, få lidt farve, indsamle lidt ekstra D-vitamin og blot nyd, at man kan rejse! Allerede efter blot 5 timers flyvning, kan du stå med fødderne på en varm sandstrand og nyde et vidunderligt klima, behageligt havvand og de smukkeste hoteller og feriesteder. Vores rejser til vinter omfatter fly og indkvartering og du kan til enhver tid tilvælge transport til og fra lufthavnen. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil hen, pakke din kuffert og tage afsted. Uanset om du vælger en vinterferie med All Inclusive eller et af vores populære 4- eller 5-stjernede resorts, vil du med vores rejser til vinter altid træffe et sikkert valg til sydens varme.

Hvornår vil du rejse?

Populære rejseperioder:


Find en rejse til vinter

Hvorfor bestille solferie om vinteren?

Når det bliver koldt i Danmark, er der intet skønnere end at varme kroppen op i solen om vinteren på en afslappende solferie. Efter kun 5 timers flyvning kan du stå med fødderne i det varme sand og nyde en vidunderlig lun brise, det behagelige havvand og de smukkeste hoteller og feriesteder. Vores destinationer med vintersol omfatter fly, indkvartering og transfer. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvor du vil hen, og så pakke din kuffert. Uanset om du vælger en All Inclusive destination eller et af de andre populære 4- eller 5-stjernede feriesteder, vil du altid træffe det bedste valg med vores destinationer til sol hen over vinteren.

Rejser med All Inclusive

Hos Sunweb ved vi at vores gæster elsker All inclusive. Hvornår prøvede du det sidst? Vi har et af de største udvalg af hoteller i Tyrket, Grækenland og Spanien med det skønneste udvalg af All Inclusive til rigtig gode priser. 

Skal du på skiferie til vinter?

Vi har mere end 1000 indkvarteringer hos Europas mest populærer skiområder. Samtidigt har vi prisgaranti på alle vores kør-selv skiferier, og du kan hurtigt og nemt komme på pisterne, da vores rejser altid er inklusiv liftkort! Skal du leje skiudstyr? Dette kan du gøre allerede i bookingprocessen. Nemt og overskueligt.