Vintersol rejser

Solrige destination i vinterhalvåret!

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. vintersol

Nyd de bedste destinationer med sol om vinteren!

Solrige destinationer i vinterhalvåret

Pssst.. Har du hørt, at du lige nu kan spare 750,- kr ekstra pr. booking på udvalgte vintersol destinationer!? Den er god nok, men skynd dig, der er et begrænset antal værelser og udsalget udløber d. 26. oktober 2021. Gør et kup før det er for sent. Klik her for er finde rabatten!

Kunne du tænke dig at mærke solen på din hud denne vinter og endnu engang nyde et vidunderligt lunt klima? Så har vi udvalgt de bedste destinationer med sol om vinteren til netop dig! Skal du slænge dig på solrige strande, så er de spanske øer Gran Canaria, Lanzarote (NYHED) eller Tenerife den perfekte destination. Er du til en mere aktiv eller historisk ferie, men stadig i et behageligt lunt klima? Så kan vi anbefale Algarve kysten i Portugal. Er det tiden til ren selvforkælelse, så kan du tager et snut til Tyrkiets sydkyst og nyde godt af All inclusive og hammam! Tag et kig på alle vores tilbud, og book en solrig vinterferie med Sunweb.


Hvorfor bestille solferie om vinteren?

Når det bliver koldt i Danmark, er der intet skønnere end at varme kroppen op i solen om vinteren på en afslappende solferie. Efter kun 5 timers flyvning kan du stå med fødderne i det varme sand og nyde en vidunderlig lun brise, det behagelige havvand og de smukkeste hoteller og feriesteder. Vores destinationer med vintersol omfatter fly, indkvartering og transfer. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvor du vil hen, og så pakke din kuffert. Uanset om du vælger en All Inclusive destination eller et af de andre populære 4- eller 5-stjernede feriesteder, vil du altid træffe det bedste valg med vores destinationer til sol hen over vinteren.

Lanzarote er åbnet!

Sunweb tilbyder nu flyrejser til Lanzarote

  • Smukke hvide sandstrande
  • Varmt hele året rundt
  • Imponerende natur og arkitektur
  • Charmerende spansk gæstfrihed

Find din ideelle solrige vinterferie: