Tilbage

Rejser til Bodrum-halvøen

Destination image

Information om regionen

Bodrum-halvøen ved den ægæiske kyst er en af de smukkeste feriedestinationer i Tyrkiet. Halvøen ligger på Tyrkiets sydvestlige kyst, og her er små og store bugter med dejlige strande, charmerende byer og en fantastisk natur. Bodrum-halvøen er desuden et udmærket udgangspunkt for udflugter til nogle af Tyrkiets allerstørste seværdigheder, som fx de lykiske kongegrave i Dalyan og den enestestående ruinby, Efesos. Den charmerende græske ø, Kos, ligger desuden kun en kort sejltur fra Bodrum.

Hovedbyen er Bodrum, hvor du udover gode hoteller og ferielejligheder også finder et rigt folkeliv med gode restauranter, barer og diskoteker samt en basar, en marina og et ugentligt marked. Øvrige bugter omfatter det familievenlige Bitez, det festlige Gümbet, det romantiske Torba og det hyggelige Turgutreis.

Sunweb tilbyder et stort og varieret udvalg af rejser til Bodrum-halvøen med indkvartering i hyggelige ferielejligheder uden pension, små hoteller, eksklusive hoteller og store familiehoteller med All Inclusive. Vi tilbyder rejser til både voksne, unge, grupper, par og børnefamilier. Uanset, hvordan du ønsker at holde ferie, så kan vi helt sikkert finde et godt tilbud til dig på Bodrum-halvøen, hvor du får råd til mere ferie.

Sunweb tilbyder dansk guideservice på Bodrum-halvøen hele sæsonen, og vi tilbyder flere udflugter med dansk guide. Vores danske guider kommer og besøger de fleste hoteller eller et sted i nærheden flere gange i løbet af ferien. Får du ikke guidebesøg på hotellet, har du altid mulighed for at kontakte vores danske guider via telefon eller sms.

Vis mere Vis mindre
Rejser til Bodrum-halvøen

Fly information

I 2018 flyver vi direkte fra København og Billund til Bodrum/Milas Lufthavn hver søndag med Freebird fra maj til oktober og hver onsdag med SAS i skolernes sommerferie.  Flyvningen tager omkring 3 timer og 30 minutter, og ved ankomst til Bodrum/Milas Lufthavn mødes du af vores danske guider eller en lokal, engelsktalende repræsentant.

Transfer* Fra Milas Lufthavn – Güvercinlik er transfertiden ca. 25 minutter.* Fra Milas Lufthavn – Torba er transfertiden ca. 35 - 50 minutter.* Fra Milas Lufthavn  – Bodrum er transfertiden ca.  45 - 90 minutter.* Fra Milas Lufthavn – Gümbet er transfertiden ca. 60 minutter.* Fra Milas Lufthavn – Gündogan, Türkbükü, Ortakent og Yalikavak  er transfertiden  ca. 70 – 105 minutter.* Fra Milas Lufthavn – Bitez  er transfertiden  ca. 70 minutter.* Fra Milas Lufthavn –Didim er transfertiden ca. 90 minutter.* Fra Milas Lufthavn – Turgutreis er transfertiden ca. 90 – 120 minutter. * Fra Milas Lufthavn – Kusadasi er transfertiden ca. 130 minutter.* Fra Milas Lufthavn – Marmaris og Icmeler er transfertiden ca. 160 minutter.

Har du bestilt en rejse med både fly og hotel hos Sunweb, er transfer inkluderet fra Bodrum/Milas til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfer er ikke inkluderet i prisen på flybilletter.

FlytiderI mange tilfælde vil du modtage flytider, når du booker online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.Under flyvningen er mad og drikkevarer ikke inkluderet. Det er dog muligt at købe snacks ombord på flyet.

RejsedokumenterDu vil modtage dine rejsedokumenter senest 3 uger før afrejse, og vi beder dig sørge for at printe dem og medbringe dem på rejsen.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

Udflugter

Sunweb tilbyder et stort udvalg af udflugter på Bodrum-halvøen. Disse gennemføres enten med dansk eller engelsktalende guide. Det endelige udflugtsprogram udleveres ved ankomst og varierer, alt efter hvilken by du bor i. Vi tager forbehold for ændringer.

Efesos

Tag med til en af Tyrkiets mest besøgte seværdigheder. Vi besøger den unikke ruinby, Efesos, ved kysten uden for Kusadasi. Turen tager dig med tilbage i tiden til en af antikkens mest berømte byer, der ifølge en smuk legende blev grundlagt af Kong Androklos i 1100 tallet f.kr. Det var her, grundstenen blev lagt til nogle af verdens første religioner, regeringsstrukturer og økonomiske teorier. Omkring år 0 var byen en blomstrende storby med omkring 250.000 indbyggere. I en kort periode udnævnte romerne sågar byen til at være provinsen Asiens hovedstad. Er du blot det mindste historie- eller arkitekturinteresseret, må du endelig ikke gå glip af denne spændende dag.

Turgutreis

Besøg halvøens største markedsplads, med alt hvad hjertet kan begære af tøj og souvenirs. Eller tag med på vores peninsula tur, hvor du også besøger Den charmerende by Gümüslük og den lokale, idag moderne by Yalikavak denne tur køres med professionel guide.

Dalyan

Dagen byder på sjove oplevelser både i naturen og i historiens vingesus. Turen er for alle aldre og foregår dels med bus og dels med båd. Dagen bringer dig forbi de imponerende lykiske klippegrave ved Dalyan, som vi betragter fra vandsiden. Vi gør stop ved mudderbadene, der siges at have helbredende virkning. Dæk dig fra top til tå i det sunde, lerholdige mudder. Vi besøger den antikke ruinby Kaunos, der inkluderer ruinerne af et amfiteater, en byzantisk katedral og et hamam. Vi spiser frokost, og herefter er det tid til afslapning ved ”skildpaddestranden”, som er et af de sidste ynglesteder for de store havskildpadder, og som derfor er lukket af hver nat. Stranden består af skønt, fint sand, og her er tid til svømmetur og afslapning.

Kos

Brug en feriedag på at besøge den charmerende, lille græske ø, Kos, der ligger kun en kort sejltur fra Bodrum. Her vil du opdage, at nok er afstanden lille, men kulturforskellene er store. Gå en tur i den gamle havn, besøg Hippokrates' træ, find en græsk taverna i de små stræder i den gamle bydel, og udforsk det fantastiske, græske køkken. En dag på Kos er en dag på egen hånd og uden stramt program men helt i dit eget tempo. Dette er en tur for hele familien.

Jeep safari

En dag med fuld fart i det smukke, bjergrige område omkring Bodrum. Turen går i åbne jeeps ad stejle skråninger og gennem åbne landskaber. Vi gør stop i en landsby og besøger en familie, der stadig lever på traditionel vis. I løbet af dagen gør vi desuden flere stop i nogle af Bodrum halvøens smukke bugter, så du kan få en afkølende dukkert og få skyllet støvet af. En jeep safari er en sjov og anderledes oplevelse for voksne og større børn.

Hamam

Den bedste måde at starte din ferie på er at tage en tur i det tyrkiske bad, hamam. Her vil du blive forkælet og få en dejlig, afslappende start på ferien. Efter en tur i dampbad eller sauna, hvor din kropstemperatur øges, og porrerne åbnes, skal du en tur i et iskoldt bad. Temperaturskiftet øger blodomløbet, hvorefter du føres ind i ”hararet”, det varme rum. Her lægger du dig på en stor, opvarmet marmorsten og bliver først skrubbet med en hamphandske for at fjerne alle de døde hudceller. Herefter masseres du med det blødeste olivensæbeskum. Din hud bliver babyblød, og du bliver mere modtagelig over for solen. Behandlingen afsluttes med en lækker oliemassage.

Bådtur

Når du besøger Tyrkiet, er en traditionel bådtur af de ting, du bør prøve. Med masser af sol, vand og smuk natur har det altid været populært at komme ud og sejle. En dejlig dag på havet for hele familien.

Pamukkale

Spektakulært naturvidunder i Tyrkiet. Oplev de hvide kalkterrasser med den storslåede udsigt. Vi besøger også Hiearapolis og Necropolis. Mulighed for et termisk bad med ekstra betaling.

Vejr & klima

Populære destinationer i Bodrum-halvøen
Til toppen