1. Hjem
  2. Rejser
  3. Tyrkiet
  4. Bodrum-halvøen
  5. Bodrum - Yaliciftlik
Bodrum - Yaliciftlik

Rejser til Bodrum - Yaliciftlik

Yaliciftlik er en lille landsby beliggende ca. 40 minutters kørsel fra centrum af Bodrum. Yaliciftlik er rejsemålet for dig, der søger en ferie i fredelige og naturskønne omgivelser. Byen er omkranset af velduftende pinje- og fignetræer, og da det smukke landskab grænser ned til det indbydende azurblå hav, er scenen sat til en ferie i fantastisk smukke omgivelser.

Oplev autentiske Yaliciftlik

Yaliciftlik ligger ned til en række smukke bugter, hvor du kan nyde de mange solskinstimer og bade i det krystalklare hav. Herfra kan du også tage en af de traditionelle gullet-både og opleve det betagende landskab fra søsiden. Trods sin beliggenhed tæt ved mange af Bodrum-områdets mange populære feriebyer, har Yaliciftlik en lokal og autentisk atmosfære. Her er en håndfuld gode fiskerestauranter, og om fredagen kan du opleve det lokale marked.

Tag på udflugt til Bodrum

Når du holder ferie i Yaliciftlik, kan det varmt anbefales at hive en dag ud af kalenderen og tage på opdagelse i Bodrum. Byen byder på en lang række spændende seværdigheder, masser af shoppingmuligheder, gode restauranter og et livligt natteliv. Har du mod på en lidt længere tur, kan du fra havnen i Bodrum tage båden til Kos og dermed opleve både Tyrkiet og Grækenland i løbet af din ferie.

Rejs med Sunweb til Bodrum - Yaliciftlik

Vi har dansk guideservice i Bodrum - Yaliciftlik, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Unge par Familie med store børn Andre Familie med små børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
15ºC
16ºC
19ºC
21ºC
25ºC
31ºC
35ºC
33ºC
30ºC
25ºC
19ºC
17ºC
Min. temp.
7ºC
10ºC
11ºC
11ºC
15ºC
20ºC
23ºC
23ºC
19ºC
14ºC
10ºC
10ºC