Tilbage

Rejser til Bodrum - Yaliciftlik

Destination image

Information om byen

Yaliciftlik er en lille landsby beliggende tæt ved indkørsel til Bodrum-halvøen og ca. 16 kilometer fra centrum af Bodrum. Yaliciftlik er rejsemålet for dig, der søger en ferie i fredelige og naturskønne omgivelser. Byen er omkranset af velduftende pinje- og fignetræer, og da det smukke landskab grænser ned til det indbydende azurblå hav, er scenen sat til en ferie i fantastisk smukke omgivelser.

Oplev autentiske Yaliciftlik

Yaliciftlik ligger ned til en række smukke bugter, hvor du kan nyde de mange solskinstimer og bade i det krystalklare hav. Herfra kan du også tage en af de traditionelle gullet-både og opleve det betagende landskab fra søsiden. Trods sin beliggenhed tæt ved mange af Bodrum-områdets mange populære feriebyer, har Yaliciftlik en lokal og autentisk atmosfære. Her er en håndfuld gode fiskerestauranter, og om fredagen kan du opleve det lokale marked.

Tag på udflugt til Bodrum

Når du holder ferie i Yaliciftlik, kan det varmt anbefales at hive en dag ud af kalenderen og tage på opdagelse i Bodrum. Tager du den lokale dolmus, tager turen fra Yaliciftlik til Bodrum ca. 40 minutter. Bodrum byder på en lang række spændende seværdigheder, masser af shoppingmuligheder, gode restauranter og et livligt natteliv. Har du mod på en lidt længere tur, kan du fra havnen i Bodrum tage båden til Kos, og dermed opleve både Tyrkiet og Grækenland i løbet af din ferie.

Rejs med Sunweb til Bodrum - Yaliciftlik

Vi har dansk guideservice i Bodrum - Yaliciftlik, og vores guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Andre
Ældre par
Ældre familie
Unge par

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen