Nyheder

Rejsenyheder hos Sunweb

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. nyheder

Nyheder hos Sunweb

Nye rejsemål og spændende destinationer hos Sunweb

Som rejseorganisation er vi konstant på udkig efter nye og spændende rejsemål. Vi elsker at sende vores gæster på rejser, hvor de skaber oplevelser og minder for livet. Vi ved, at mange af vores gæster elsker det "gode gamle", trygheden ved kendte destinationer og hoteller, men vi ved også, at der er en stor generation, der elsker at opleve og udvide deres horisont. Lige meget om du er i den ene eller andet kategori, så kan du som gæst hos Sunweb trygt og sikkert booke en rejse, for vi er der for dig under hele rejsen

Book din drømmerejse

Book en uforglemmelig ferie

Hos Sunweb tilbyder vi gode rejser til billige penger. Vi har et godt tilbud på rejser hele året, lige meget om du leder efter det populære luksushotel, eller om du foretrækker en lejlighed eller bungalow, hvor der er plads til hele familien. 

All Inclusive rejser i hele Europa

Vi har et enormt stort udvalg af All Inclusive rejser til Grækenland, Spanien, Tyrkiet, Bulgarien, Portugal og mange flere. Vi har et bredt udvalg af hoteller og tilbyder rejser til ethver budget. Fra Danmark er i særligt stærke i rejser til Tyrkiet, da vi uden tvivl har det størte udvalg af rejser. Skal du rejse med hele familien? Så er vores All Inclusive hoteller yderst populære, da der er sjov, underholdning og aktiviteter for alle aldre. Og så det der selvfølgelig en overflod af lækker mad på en All Inclusive ferie.

Rejser med børn

Rejser du med små og mellemstore børn vil vi særlig anbefale Bulgarien, Tyrkiet og Spanien hvor du har en bredt udvalg af hoteller med vandland, miniklub, forlystelser og underholdning. Og så er det tilmeld en billig rejse. Lopesan hotellerne i Spanien har fx tema hoteller hvor børnene kan gå på oplevelse. I Spanien finder du også Iberostars luksushoteller, hvor service og madkunst vægter højt, eller Palia hotellerne der er prisvenlige med god beliggenhed. Rejser du med lidt ældre børn, så lad ferien gå til Portugal eller Grækenland. I Grækenland finder du den populære hotelkæde Mitsis, der er kendt for en høj kvalitet, perfekte beliggenheder og masser af aktiviteter.