The Three Corners

Højkvalitets hoteller i Egypten til en skarp pris

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Three Corners

Oplev den indbydende hotelkæde The Three Corners i Egypten

Føl dig hjemme på disse pragtfulde hoteller

The Three Corners Hotels & Resorts er et kendt navn i Egypten. Det første Three Corners hotel blev etableret i 1987, og det viste sig at være en kæmpe succes! Den dag i dag er hotelkæden yderst populær blandt vores feriegæster. Du kan finde hoteller af højeste kvalitet på de smukkeste steder i El Gouna og Hurghada.

Ren afslapning med familien? Så kan du nyde godt af deres All Inclusive koncept, hvor I ikke behøves tænke på noget. Det omfattende aktivitetsprogram, de rummelige værelser og de mange faciliteter sikrer også en uforglemmelig ferieoplevelse hver gang. Hotelkæden er kendt for sin fremragende gæstfrihed og en hjemlig stemning, der afspejles i alle hotellerne. Tjek vores blog ud og find ud af, hvorfor du straks vil føle dig hjemme på et hotel fra The Three Corners

Der er lige nu tre Three Corners Hotels & Resorts til rådighed hos Sunweb. Her finder ud både hoteller med fantastiske swimmingpools, luksuriøse wellnessfaciliteter og hoteller kun for voksne. Kort sagt, din ideelle ferie starter her!  

Hvorfor The Three Corners?

  • All Inclusive hoteller med perfekt beliggenhed i Egypten
  • Omfattende faciliteter & underholdningsprogram
  • Fremragende service & gæstfrihed

The Three Corners hoteller