The Three Corners

Højkvalitets hoteller i Egypten til en skarp pris

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Three Corners

The Three Corners hos Sunweb

Få meget for pengene og nyd en dejlig og billig ferie på The Three Corners i Egypten

Vil du have mest muligt ferie ud af pengene, skal du rejse til Egypten og holde ferie på et af vores dejlige Three Corners hoteller. Her er du sikret en dejlig og solrig ferie i hyggelige omgivelser til en rigtig god pris. På Three Corners hotellerne bliver du mødt af et venligt personale, der straks får dig til at føle dig godt tilpas. Sunwebs gæster er meget glade for Three Corners hotellerne og rejser der til år efter år for at holde ferie på disse dejlige hoteller ved Rødehavet i Egypten.

Du bør opleve The Three Corners

På Three Corners er der meget til at lave, og du kommer helt sikkert ikke til at kede dig. Til hovedmåltiderne kan du sætte dig til rette i buffetrestauranten og nyde godt af den dejlige mad i buffeten, og dagen igennem kan du nyde kølige drikkevarer både med og uden alkohol. Three Corners hotellerne er et rigtig godt valg for dig, der vil have en billig ferie, hvor du får meget for pengene, uanset om du rejser alene, som par eller som børnefamilie.

Vidste du at...

  • Hotelchefen på Ocean View hver dag laver sandwiches til gæsterne til frokost?
  • Der findes karikaturtegninger af de ansatte flere steder på hotel Ocean View.
  • TThe Three Corners har mange stamgæster. Har du besøgt TTC mere end 10 gange, får du enten plantet et træ, eller opkaldt et træ efter dig eller din familie.

The Three Corners hoteller

Hotel Three Corners Rihana Resort & Rihana Inn ★★★★

Hotel Three Corners Rihanna Resort and Rihanna Inn er et dejligt og familievenligt All Inclusive hotel, som ligger tæt ved stranden. Hotellet har gode faciliteter for handikappede og gangbesværede gæster, og der serveres både glutenfrie og laktosefrie retter i buffeten.

The Three Corners Sunny Beach Resort ★★★★

Hotel Three Corners Sunny Beach Resort er perfekt til en afslappende ferie væk fra det hele. Det familievenlige All Inclusive hotel ligger lige ved stranden og byder på faciliteter som bl.a. vandrutsjebaner, børneklub, splash-park, wellness og diverse sportsfaciliteter.

Hotel Three Corners Ocean View ★★★★

Hotel Three Corners Ocean View er et dejligt voksenhotel med en unik beliggenhed på spidsen af en halvø med en fantastisk udsigt over Rødehavet. Hotellet er perfekt til en kæresteferie og har mange gode faciliteter og en god beliggenhed lige ved El Gouna marina.