Kitesurfing

Kitesurfing i solskin året rundt

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Aktiv ferie
  4. Kitesurfing

Kitesurfing under perfekte forhold

Hos Sunweb finder du en række fantastiske spots til Kitesurfing i Egypten.

  • El Gouna - Egypten
  • Soma Bay - Egypten

Vindforholdene er perfekte til Kitesurfing flere steder i Egypten samt langs Portugals lange kyst, uanset om du er nybegynder, eller om du kræver udfordringer. Det flade vand, den konstante brise fra havet samt det milde klima gør Egypten til et perfekt spot til at dyrke kitesurfing året rundt. I El Gouna samt Ras Soma har vi for eksempel aftaler med kite stations, så det er nemt og bekvemt for dig at leje udstyr eller booke en instruktør. Du kan også finde gode muligheder for kitesurfing samt surfing i Spanien og Portugal, hvor vi anbefaler at opsøge de lokale udlejningsselskaber.

Tag på kitesurfing med Sunweb

  • Kitesurfing for begyndere og øvede
  • Kitesurfing året rundt
  • Perfekte forhold for kitesurfing

Find en ferie med mulighed for kitesurfing på destinationen

Kitesurfing i Egypten

I Egypten finder du perfekte forhold for kitesurfing. Der er masser af underholdning for både begyndere og proffer. Skal din ferie krydres med kitesurfing i verdensklasse, så er Egypten din destination. Uanset om du er begynder eller pro kan destinationer som El Gouna og Soma Bay tilbyde de optimale forhold for kitesurfere.

De gode vindforhold. Det flade vand. Det milde klima og den konstante brise fra havet gør Egypten til det perfekte spot til at dyrke kitesurfing året rundt.

Kitesurfing i El Gouna

I den nordlige del af El Gouna finder du de perfekte forhold for kitesurfing. Vandets højde samt den konstante vind langs kysten gør området til et af de mest eftertragtede kitesurfing-områder i verden. El Gouna tilbyder perfekte surf-forhold året rundt. Vinden blæser oftest langs kysten, og du kan planlægge dine ture efter vinden, da den ofte har en vindretning mod nord-nordvest fra tidlig morgen til kl. 10. Herefter drejer den ofte mod nord og vender tilbage mod nord-nordvest om aftenen. Vandets temperatur varierer fra 20 grader om vinteren til 29 grader om sommeren. Det anbefales derfor at bære heldragter om vinteren, shorty om foråret og efteråret samt boardshorts og lycra om sommeren. Læs mere om Kitesurfing i El Gouna.

Kitesurfing i Soma Bay

Med over 300 dage med vind om året, en perfekt vandhøjde samt et smukt turkisblåt hav regnes Soma Bay blandt mange kitesurfere for et af de bedste kitesurfing spots i verden. Den sideløbende havvind er med til at gøre vandet fladt og skabe optimale forhold for kitesurfere. Mange kitesurfere beskriver det som en enorm legeplads, hvor du kan ”lege” fra solopgang til solnedgang, mens du nyder de fantastiske sommervibes, som indkredser stedet året rundt. Velkommen til kitesurfernes paradis! Læs mere om kitesurfing i Soma Bay på vores blog.

Kitesurfing for begyndere og proffer

Uanset om det er første gang, du skal prøve kræfter med kitesurfing, eller om du er en rutineret kitesurfer med styr på det hele, så har vi ferien for dig. Er du i tvivl om, hvilken destination du skal vælge, eller hvordan du booker den bedste ferie for dig og din familie, så er du selvfølgelig velkommen til at spørge os til råds.

Kitesurfing og andre aktive ferieformer

Er du på udkig efter andre ferieformer, hvor der er fokus på aktiviteter, så skal du gå på opdagelse i vores aktive ferier. Drømmer du om en familieferie, hvor der er aktiviteter for alle medlemmer, så book en ferie på Sunrise Sports Resort og oplev vores enorme udvalg af aktiviteter for alle, der drømmer om en aktiv ferie. Du kan også læse mere om vores store udvalg af ferier hos vores nyeste partnerhoteller fra Atlantis.