Afbudsrejser til Marmaris-kysten

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser
  4. tyrkiet
  5. Marmaris kysten

Billige afbudsrejser til Marmaris-kysten

Nyd en afbudsrejse til Marmaris' smukke kyster og find din drømmeferie for alle

Synes du grønne bakke og blå lagooner er noget af det smukkeste? I så fald anbefaler vi at bo på den sydlige Ægæiske kyst, hvor du bl.a. finder byerne 𝑴𝒂𝒓𝒎𝒂𝒓𝒊𝒔 og 𝑰ç𝒎𝒆𝒍𝒆𝒓.

Marmaris-kysten i det sydvestlige Tyrkiet er muligvis en af de smukkeste kyststrækninger i landet. Ønsker du en ferie, hvor du har mange muligheder for både at nyde en afslappet dag på stranden samtidigt med, at man kan opleve områdets smukke natur og spændende byliv, så er Marmaris-kysten perfekt til dig. Er du til store og små hoteller til gode priser, er Marmaris perfekt, kendt som den største ferieby i regionen er der altid liv og glade dage i midtbyen samt langs marinaen. 

Er du derimod til lidt roligere omgivelser, kan du nyde en prisvenlig ferie i Icmeler, beliggende i den rolige bugt efter Marmaris. Her kan man sandeligt nyde følelsen af ægte ferieidyl og indsnuse den lokale og autentiske atmosfære. Du bør uden tvivl vælge Marmarisk-kysten hvis du ønsker en ferie med liv, feriestemning sant smukke strande og guddommelig natur. Med Sunweb kan du finde afbudsrejser til hyggelige ferielejligheder, små hoteller med boutique indretning samt til store komfortable familiehoteller med All Inclusive. 

Du kan også finde alle vores andre afbudsrejser til Tyrkiet her.

Oplev Marmaris-kysten

  • En ferie med livligt byliv
  • Få mere ferie for pengene
  • Feriestemning & smukke grønne områder