Afbudsrejser til Rhodos

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser
  4. graekenland
  5. rhodos

Billige afbudsrejser til Rhodos

Forkæl familien og hold ferie i Grækenland med en billig afbudsrejse til Rhodos

Holder du og din familie af dejlige strande, hyggelige byer og lækker mad? Så er Rhodos det helt rigtige valg til årets sommerferie. En afbudsrejse til Rhodos byder på masser af oplevelser for hele familien.

I den gamle bydel i Rhodos by møder du en helt speciel blanding af middelalderens arkitektur og nutidens handlende, og lige uden for fæstningsmurene finder du havnen, som imponerer med sine mange store luksuriøse yachts. Drømmer du mere om vilde vandrutsjebaner, så kan vi anbefale en tur i Faliraki Waterpark. Du kan også besøge Rhodos’ mest populære attraktion, byen Lindos. Her findes hyggelige, smalle handelsgader, romantiske tagterrasser og dejlige strande. Er du klar til at tage på opdagelse, så bestil din billige afbudsrejse til Rhodos nu.

Derfor skal du rejse sydpå til Rhodos...

Rhodos byder på oplevelser for hele familien – og er du mere til voksenferie, er der rig mulighed for at lade romantikken blomstre på tagterrasserne i Lindos eller i de smalle gader i den gamle middelalderby i Rhodos by. Smag på det græske køkken ved et veldækket bord på en af Rhodos’ mange hyggelige taverner, og oplev øens smukke natur med et besøg i sommerfuglenes dal. Find din billige afbudsrejse til Rhodos her.

Oplev Rhodos til lave priser

Kom på ferie til Grækenland med en billig afbudsrejse til Rhodos

  • Smag på det græske køkken
  • Nyd den dejlige atmosfære
  • Oplev de mange seværdigheder

Faliraki

Rhodos' mest populære ferieby

Ixia

Nyd den fredelige atmosfære og kilometerlange rullestensstrand

Rhodos by

I Rhodos by kan du kombinere badeferie med med kultur og historie fra byens mange seværdigheder