Afbudsrejser til KorfuBILLIGE AFBUDSREJSER TIL KORFU

Tag en afbudsrejse til Korfu, og oplev en af Grækenlands smukkeste øer

En afbudsrejse til Korfu giver dig mulighed for at opleve en af Grækenlands smukkeste øer til en rigtig god pris. Frodig natur, smukke strande og masser af solskinstimer har gennem mange år gjort Korfu til et populært rejsemål.

Her kan du nyde ferien i familievenlige badebyer som Acharavi og Agios Gordios, og søger du et mere livligt forlystelsesliv byder feriebyen Gouvia på et godt udvalg af restauranter, butikker og natteliv. Er du klar til at rejse mod sol og varme, så bestil din afbudsrejse til Korfu nu.

Perfekt til din nae ste afbudsrejse
Smukke olivenlunde og velduftende frugtplantager præger landskabet, og der er ikke langt fra den ene dejlige badebugt til den næste. Foruden sin betagende skønhed byder Korfu også på en lang og spændende historie, som udmønter sig i interessante seværdigheder. Over alt på øen mødes du af de lokale beboeres varme gæstfrihed, og sætter du dig på en af Korfus små, hyggelige taverner, kan du se frem til at nyde godt af det græske køkkens vidunderlige smagsoplever. Find din afbudsrejse til Korfu her.

Oplev Korfu

  • Nyd den smukke natur
  • Smag på det græske køkken
  • Oplev de mange spændende seværdigheder

Gouvia

Acharavi

Agios Gordios