1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Sverige
  4. Sälen
Sälen

Skiferie til Sälen

Info omkring skiområdet

Snesjov i alle former

I det betagende Sverige, tæt på den norske grænse, ligger den hyggelige skiby Sälen. En ideel vintersportsdestination for hele familien takket være Sveriges spektakulære natur og varierede udvalg af pister og aktiviteter. Det skandinaviske klima sikrer en lang og kold vinter. Derfor er du garanteret et godt lag sne fra december til marts. På de endeløse pister kan du nyde timevis af skiløb og snowboarding. Har du brug for lidt variation? Så skift skiene ud med en snescooter, og ræs hen over det hvide guld. Eller tag på en romantisk slædetur med hunde gennem det hvide eventyrlandskab. Hvilken uforglemmelig oplevelse vælger du?

Pister til alle

I skiområdet Skistar Sälen finder du ikke mindre end fire skisportssteder: Lindvallen, Hundfjället, Tandådalen og Högfjället. Tilsammen udgør de op til 82 kilometer pister. Skibusserne kører mellem disse fire områder, så du kan udforske et nyt område hver dag, hvis du har lyst. Lindvallen og Högfjället er endda forbundet, så du behøver ikke at tage bussen for det. Der er masser af valgmuligheder med sorte, grønne, blå og røde pister. Så alle sneelskere vil få noget for deres penge her! Selv de mindste, for der er særlige børneområder, hvor de kan lære at stå på ski eller snowboard under professionelt opsyn. Også indenfor er der sørget for børnene med spil og sjove aktiviteter. På den måde kan mor og far også få nogle kilometer på pisterne alene.

Masser at lave både ude & inde

Der er også masser at lave uden for pisterne i Sälen. Oplev det store udvalg af indendørs aktiviteter hos Experium i Lindvallen. Der er f.eks. et vandland, en biograf og en bowlingbane. Med hele familien kan den spændende "troldeskov" og Europas største Kinderland også anbefales. De, der er på udkig efter en børnevenlig vinterdestination, er kommet til det rette sted! Der er naturligvis også en spa, hvor du kan varme dig op i en varm sauna eller et dampbad. Gør dit wellnessbesøg ekstra afslappende og bliv forkælet med en vidunderlig behandling. Efter alt det skiløb fortjener dine muskler det, ikke sandt? Slut dagen af med et lækkert måltid på en af de mange restauranter. I Sälen finder du ikke mindre end halvtreds at vælge i mellem. Hvad skal du sætte tænderne i i dag?

Pistekilometer

7
4
11
27
Total 49

Antal lifte

0

11

102

Højde

890m
350m

Gletscher

0

Langrend

46Km

Funpark

10

Sälen
Sälen

Information om Corona på rejsemålet

Du kan finde myndighedernes seneste rejsevejledning samt eventuelle COVID-19-foranstaltninger på destinationen på Udenrigsministeriets hjemmeside. Bemærk venligst, at disse oplysninger kan ændres løbende, og vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt konsulterer disse helt indtil kort før afrejse.

Top 3

Populært rejsemål blandt

Familie med små børn Andre Familie med ældre børn Vennegrupper