Forfatter |Publiceret den 05 marts, 2020|2.9 min læsning|

Hvis du gerne vil have masser af plads på pisterne på din skiferie eller du bare har brug en ekstra tur på ski, så er en skiferie over påsken en oplagt mulighed. Skisæsonen er langt fra slut, og hos os kan du tage på skiferie helt frem til uge 17. Vi har samlet 6 grunde til, hvorfor du med fordel kan skifte sjap og slud ud med sol og sne i Alperne til påske.

Tid til hygge

Hvis du ikke har bestilt til uge 7 eller 8, er påsken slet ikke for sent for skiferie. Er du så heldig at have fri Skærtorsdag og Langfredag, skal du kun bruge 3 dages ferie for en hel uge på ski.

Nyd solen på pisten

Kalenderen siger forår, og det betyder flere solskinstimer, og knap så koldt. Findes der noget bedre end at nyde solen med en åben jakke og en kold forfriskning. Husk at pakke solcreme og skibriller som kan beskytte imod solen. Selvom vejrudsigten lover solskin, så bare tage det roligt , der er stadig sne på pisterne! Hvis det skulle knibe med snefaldet, så har de fleste af vores destinationer snekanoner, så skiløbet er sikret.

Udsalg på skiudstyr

Påsken ligger i slutningen af skisæsonen og du kan ofte finde virkelig gode rabatter på skiudstyr på denne tid, da butikkerne gerne vil have solgt deres varelager inden sæsonen slutter. Er du på udkig efter et par nye ski, goggles, eller vil du bare gerne have nyt udstyr til næste sæson? Uanset hvad, så er der masser af kup at gøre i påsken.

Sjove udendørsarrangementer

I takt med at vejret bliver bedre og slutningen af sæsonen nærmer sig, kan du finde forskellige fede udendørsarrangementer. I weekenden op til påsken kan du f.eks. tage til Electric Mountain Festival d. 2. og 3. april 2020 i Sölden.

Fejring af påsken

En af fordelene ved at tage på skiferie i påsken er at du kan opleve de lokale traditioner. Mange steder i Østrig tændes der bål, hvor man rister skumfiduser og drikker gløgg i påsken. Synes du, at det er svært nok at finde påskeæg hjemme i haven? Så skulle du prøv at lede alle de lækre chokoladeæg i sneen med børnene.

Forskellige slags påskefrokoster

I Østrig kan du prøve en frokost med gulerodskage, Pumpernickel (sødt rugbrød), påskeharer med kvark og kogte æg. I Frankrig holder de af at lave mad der indeholder æg, og elsker at spise masser af chokolade. Italien er kendt for deres imponerende chokoladepåskeæg. Her giver man kæmpe chokoladeæg som er flot pakket ind i cellofan. De italienske æg er hule, men der findes mange mindre æg der indeholder nougat og andre lækkerier. Kort sagt er påskeferien en oplagt mulighed for at tage på skiferie. Der er mulighed for at opleve de lokale påsketraditioner, nyde en skiferie med høj sol og få en skiferie til gode priser. Vi har et stort udvalg af skiferier – både en hel uge og kortere tur. Finde alle vores skiferier i påsken her.    

05 marts, 2020

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar