Haus Tuenta

Oplev vinteren i Haus Tuenta, Dienten. Dette charmerende lejlighedskompleks ligger i hjertet af Salzburgs alper og er den perfekte base for en uforglemmelig skiferie. Nyd den betagende udsigt over sneklædte bjergtoppe, ski ned ad bølgende pister, og oplev den ultimative afterski i hyggelige bjerghytter.

Lejlighederne på Haus Tuenta er moderne indrettet og udstyret med alle de bekvemmeligheder, du har brug for til et afslappende ophold. Nyd et behageligt opholdsområde med pejs, et fuldt udstyret køkken og en balkon med udsigt over bjergene. Efter en dag på pisterne kan du slappe af i kompleksets sauna eller jacuzzi.

 • I centrum
 • 200 meter fra pisterne
 • Sauna og jacuzzi

Forplejning

Ingen forplejning

Værelsestyper

3-værelses lejlighed (2 soveværelser)
for 1 til 4 personer
 • størrelse ca. 62m²
 • antal sovepladser: 4
 • balkon
 • minikøkken
 • køleskab (fryser)
 • (mini)ovn
 • nespresso kaffemaskine
 • elkedel
 • opvaskemaskine
 • tv
 • opholdsstue
 • soveværelse(r): 2 soveværelser
 • soveværelse 1: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng)
 • soveværelse 2: 2 sovepladser (1 x dobbeltseng; 2 x enkeltseng; diverse sengetyper)
 • badeværelse med: brusebad, toilet, hårtørrer, make-up spejl, badekåbe

Beliggenhed & omgivelser

I centrum
Afstand til skipiste ca. 200 meter
Afstand til skilift gabühellift: ca. 70 meter
Afstand til nærmeste butikker ca. 200 meter
Rolig beliggenhed

Adresse

dorf 40, 5652, dienten, austria

Faciliteter
 • Officiel klassifikation: ingen klassificering
 • parkeringsplads
 • trådløst internet
 • sengelinned inkluderet
 • håndklæder inkluderet
 • elektricitet: inkluderet i lejeprisen
 • vandforbrug: inkluderet i lejeprisen
 • babyseng: for alle gæster alder op til 1 (inkl.) år gratis (skal angives ved bestilling)
 • trådløst internet på værelset: gratis
 • sengelinned og håndklædepakke: inkluderet i lejeprisen
 • plads på parkeringspladsen: gratis
Depositum
 • depositum: (betales lokalt)
Wellness
 • wellness/spa, på appartement haus portis, omkring 100 meterinkluderer: sauna, bio-sauna, afslapningsrum
 • tyrkisk dampbad
Obligatorisk
 • turistskat: for alle gæster alder fra 15 år ca. 2,00 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
 • slutrengøring: ca. 125,00 € pr. enhed pr. ophold (betales lokalt, obligatorisk)

Dienten

Gemt væk i Østrigs fortryllende alper ligger den naturskønne bjerglandsby Dienten am Hochkönig, en sand skat for dem som elsker vintersport og alpine eventyr. Denne idylliske perle, med sin lille landsby og betagende, skønne natur, tilbyder en uforglemmelig vinteroplevelse for besøgende, der leder efter autentisk alpecharme.

Dienten am Hochkönig ligger i Salzburgerland og er en destination, der er kendt for sine perfekte forhold til skiløb og snowboarding. Med sine varierede pister, velholdte sne og spektakulære udsigt over den majestætiske Hochkönig, lover Dienten at være et paradis for både begyndere og erfarne skiløbere.

Det, der gør Dienten så speciel, er landsbyens lille størrelse. I modsætning til de store, travle skisportssteder udstråler Dienten en stemning af ro og autenticitet. Her finder du ikke masseturisme eller lange køer ved skiliftene. I stedet vil du blive mødt af venlighed og gæstfrihed fra de lokale, som er stolte af deres bjerglandsby og glade for at byde dig velkommen i deres fællesskab.

I Dienten finder du:

 • Vinterparadis
 • Hyggelig, lille landsby
 • Dejlig stemning og rolige omgivelser

I Hochkönig - Ski Amadé finder du:

 • Et indbydende skiområde
 • Skønne dagsture
 • Børnevenligt område med ekstra hensyn til børn

Adresse

dorf 40, 5652, dienten, austria

Kort

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden hedder Wien.
Sprog:
Det officielle sprog er tysk. Men med engelsk kommer man også langt.
Tid:
Der er ingen tidsforskel ift. Danmark.
Valuta:
Den officielle møntenhed er Euro.
Drikkepenge:
På barer og restauranter i Østrig er det normalt at give mellem 5 -10 % i drikkepenge.
Spise og drikke:
Østrig er kendt for blandt andet Wienersnitzel og glühwein. Det er muligt at drikke vand fra hanen.
Åbningstider:

Generelt er butikkerne åbne fra mandag til fredag fra 09.00 til 18.00 (nogle butikker holder lukker til frokost). Om søndagen er de fleste butikker lukket.
Kør-selv:
Snekæder er lovpligtige i alpeområdet. I Østrig er motorvejsvignet obligatorisk for kørsel på alle de østrigske motor- og motortrafikveje der ikke i forvejen er betalingsveje. Du kan købe motorvejsvignet hos FDM eller ved grænsen til Østrig. Den europæiske kommission anbefaler at man bærer en reflekterende vest ved køretøjsproblemer eller ulykker.
Elektricitet:
Spændingen er 230 volt, ligesom i Danmark.

GSM:
En dansk mobiltelefon virker som udgangspunkt også i Østrig. Kontakt eventuelt din teleudbyder.
Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas eller identitetsbevis med billede.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Et Ski Amadé liftkort er inkluderet i rejsens pris.

Tillæg og rabatter for f.eks. forlængelse af dit liftkort eller intet liftkort kan ses i trin 1 (tilvalg) i bookingprocessen. Hvis der er gældende børne- og seniorrabatter, vil disse blive vist i trin 2 (prisoversigt).

Se vores Spørgsmål & Kontakt  for at få flere oplysninger om liftkort.  Gyldighed
Når du foretager din reservation, får du besked om, hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. fra søndag til fredag). Du kan i booking trin 1 ændre gyldighedsperioden. Hvis du efter bestilling, ønsker at ændre liftkortets gyldighed, skal du ændre dette på Mit Sunweb. Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på stedet. Der kan ofte tilkøbes en forlængelse af liftkortet, og prisen for dette kan du finde i forbindelse med booking.
Rabatter
Rabatten for "intet liftkort"samt børne- og seniorrabatter kan også findes i bookingprocessen.
Bemærk:
 For børn, der er født i 2019 eller senere, skal du selv købe et særligt Mini Card på stedet. Prisen for dette er cirka 8 euro per dag.
Du kan tilvælge leje af ski og snowboard i forbindelse med bestilling af rejsen. Se vores Spørgsmål & kontakt for at få flere oplysninger om leje af udstyr.  

Følgende typer materiale kan reserveres:

Bronze
Dette materiale er perfekt til begyndere og let øvede skiløbere og snowboardere. Dette materiale er særligt manøvredygtigt, så det er let at foretage sving og bremsninger. Parallelt skiløb er også muligt med dette udstyr.
Sølv
Dette materiale er perfekt til begyndere og letøvede skiløbere og snowboardere. Dette materiale er ekstra manøvredygtigt, hvilket gør det nemt at mestre sving og bremsninger. Parallel skiløb er også muligt med disse ski.
Guld
Disse ski og snowboards er fremstillede af materialer af høj kvalitet og er velegnede til avancerede skiløbere. Også velegnede til skiløbere, der behersker parallel skiløb. Dette komfortable materiale kan bruges på alle pister og i alle sneforhold.
Diamant
Disse højtydende ski og snowboards med den nyeste teknologi er af høj kvalitet og egner sig til de mest erfarne skiløbere. Tip! Giv vores udlejningspartner besked om dine specifikke behov (f.eks. offpiste), så han kan vælge det rigtige udstyr til dig.

Lejer du udstyr i Guld- eller Diamant-kategori, kan du gratis bytte til snowboard én gang i løbet af ferien (dog ikke i weekenden).

Undervisningen kan ikke bookes på forhånd. Du kan selv arrangere det på stedet.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Vælg værelsestype

Antal værelser samt fordeling

Angiv værelser samt antal personer i hvert værelse. Rejser du med baby eller mindre børn? Angiv deres fødselsdagsdatoer for korrekt beregning af børnerabat samt tilgængelighed.
Vælg lufthavn

Opsæt notifikationer

I øjeblikket er priser og værelsestyper desværre ikke tilgængelige for den ny sæson. Men du kan tilmelde din email og få besked blandt de første, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Fejl

Der er sket en fejl

Vi beklager meget..

Det ligner, at noget er gået galt i vores ende. Vi håber på din tålmodighed, mens vi fikser problemet. Tilføj i mellemtiden indkvarteringen til dine favoriter og kom tilbage lidt senere!

Valg af forskellige lufthavne

Valg af forskellige lufthavne