Liftkort i Mayrhofen

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort
  4. ostrig
  5. mayrhofen

Skiferie med liftkort i Mayrhofen

Drømmer du om at opleve de østrigske alper på din næste skiferie? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af skiferier med liftkort i Mayrhofen. Placeret i det store skiområde Ski Zillertal 3000, har du fra Mayrhofen adgang til omkring 350 kilometer pister, hvor der både er muligheder for langrend og off-piste. Bestil din pakkerejse med fly, bus eller som en kør-selv ferie og nyd pisterne med et liftkort i Mayrhofen.

Nyd de østrigske alper med et liftkort i Mayrhofen

Skal sæsonens skiferie gå til de østrigske alper, har vi et stort udvalg af skiferier til den populære skidestination Mayrhofen i skiområdet Zillertal. Her har du mulighed for at nyde pisterne uanset om du er nybegynder eller garvet skiløber. Mayrhofen er nemlig en del af det store skiområde Ski Zillertal 3000, hvor du finder 350 kilometer pister inklusiv fun parks, langrendspister og off-piste skiløb.

Pakkerejser med liftkort i Mayrhofen

Bestiller du en pakkerejse hos Sunweb, indeholder skiferien som udgangspunkt indkvartering, liftkort og transport med fly eller bus. Foretrækker du selv at sørge for transporten, kan du vælge din skiferie som en kør-selv ferie. Hos Sunweb finder du et stort udvalg af hoteller i Mayrhofen til enhver smag. Det er derfor nemt at sammensætte din skiferie, præcis som du vil.

Foretrækker du at bo tæt på pisten med ski in/ski out? Er det vigtigt med en stor lejlighed eller chalet, hvor der er god plads til hele familien? Ved mange af vores indkvarteringer kan du desuden selv vælge, om du vil have forplejning eller udelukkende overnatning, når du booker din rejse. Du har derfor god mulighed for at vælge, om du vil have hel- eller halvpension, afprøve dine kulinariske evner i køkkenet eller gå på opdagelse i de lokale restauranter.

Udvidet liftkort i Mayrhofen

Når du bestiller din skiferie hos Sunweb, har du mulighed for at udvide dit liftkort til andre skiområder eller med flere dage. Her kan du også nemt leje skiudstyr og bestille skiundervisning forud for din rejse.

Vil du prøve en anden skidestination end Mayrhofen på din næste skiferie? Vi har et stort udvalg af pakkerejser med liftkort i Østrig.