Gå tilbage

Skiferie til Le Corbier

Destination image
Pistekilometer
37 Km
104 Km
125 Km
44 Km
310 Km
Total
Antal lifte
0
32
65
Højde
2620m
1100m
Gletscher
0
Langrend
41Km
Funpark
6

Info omkring destinationen

Snowboard, alpin eller langrend – Le Corbier kan det hele!
Le Corbier ligger i hjertet af det populære skisportsområde Les Sybelles. Området byder på mange muligheder for både langrend, alpint skiløb og snowboarding. Her er bl.a. en half pipe og en populær funpark. Le Corbier er velegnet til familier med mindre børn her findes mange gode faciliteter for børn, herunder særlige lifte og børnepasning.

Oplev den stemningsfulde atmosfære
Le Corbier er en moderne skisportsby, hvor de høje lejlighedsbygninger kobles sammen af den hyggelige butiksgade. Her finder du alt samlet på et sted, så uanset om du søger en bar, en restaurant, et apotek eller et supermarked, så er det her du finder det! Samtidig er her flere små caféer, hvor du kan nyde den lune eftermiddagssol efter en dejlig dag på pisterne.

Fra Le Corbier kan du nemt stå på ski til St. Jean d’Arves og La Toussuire, der ligesom resten af landsbyerne i Les Sybelles byder på den stemningsfulde franske landsbyatmosfære, som kun findes i De Franske Alper.

Le Corbier byder naturligvis også på et væld af franske delikatesser, og du kan med fordel nyde en af de lækre retter i Le Corbiers hyggelige restauranter.

 Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Andre
Vennegrupper