Gå tilbage

Skiferie til St. Sorlin d'Arves

Destination image
Pistekilometer
37 Km
104 Km
125 Km
44 Km
310 Km
Total
Antal lifte
0
31
63
Højde
2620m
1100m
Gletscher
0
Langrend
41Km
Funpark
6

Info omkring destinationen

Masser af muligheder i St. Sorlin d'Arves
Ønsker du noget andet end de typiske skiferie-rejsemål? Så kan et ophold i St. Sorlin d’Arves varmt anbefales. St. Sorlin d’Arves ligger i starten af Col de la Croix de Fer og er en lille traditionel fransk bjerglandsby med en hyggelig atmosfære. Den har dog været under udbygning i de senere år, fået nye skilifter, lejlighedskomplekser og fine forlystelsessteder, samt e skibar der åbner kommende sæson. Denne udbygning har også gjort, at stedet er ved at blive populært blandt turister, der får øjnene op for landsbyens muligheder.

Fantastisk skiløb for alle
St. Sorlin d’Arves er beliggende i en højde af 1600 meter og byder på 120 kilometer pister med varierede styrtløb, så både nybegyndere og øvede skiløbere har mulighed for masser af tid på pisterne. Det samme gælder snowboardere. St. Sorlin d’Arves  ligger for øvrigt så højt, at du ofte kan stå på ski til dit overnatningssted. Har du lyst til at prøve andre skiaktiviteter, kan du leje en snescooter eller opleve parasailing, men byen byder også på indkøbsmuligheder, og naturligvis et udvalg af hyggelige restauranter og barer.

Det 7-dages liftkort Les Sybelles er inkluderet i prisen, og med dette pas kan du også stå på ski de andre steder, der tilhører denne solrige omegn.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Ældre par
Andre