Udsigt over Residences CGH i Alpe d'Huez der er lejlighedshoteller i Frankrig perfekt til familier og venner

Tag på skiferie hos CGH Residences

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. CGH Residences

Book din skiferie hos CGH Residences

Book et ophold til din skiferie hos CGH Residences denne vinter! Oplev de smukkeste skisportssteder i de franske Alper, og bo i en komfortabel indkvartering med familien eller vennerne. Uanset om du er på udkig efter en aktiv skiferie, om du vil udforske nye aktiviteter eller om du bare vil nyde afslappende øjeblikke i spaen, så kan du finde det her. En skiferie på hos CGH Residences er ensbetydende med at hygge sig sammen: Lave aktiviteter for hele familien, en spa med behandlinger for både voksne og børn... Alt, hvad du har brug for til en uforglemmelig skiferie. Husk at dit liftkort altid er inkluderet, når du booker hos Sunweb.

Derfor bør du vælge CGH Residences

  • Lækre, moderne lejligheder
  • Rummelige omgivelser til afslapning
  • Beliggenheden er ofte helt i top!

Derfor vælger vores gæster en skiferie hos CGH Residences

Trænger du til en pause for at få lidt frisk luft? Denne vinter skal du forkæle dig selv! Vælg en kvalitetsindkvartering i en autentisk skisportsby eller prøv en af de større skisportsområder. Til din næste skiferie tilbyder CGH Residences et stort udvalg af 4-stjernede indkvarteringer, hvor du kan nyde en uforglemmelig skiferie med din familie eller venner. At tage på skiferie i CGH Residences betyder at nyde talrige fordele såsom forskellige aktiviteter for alle aldre, fantastiske spaoplevelser med et bredt udvalg af massage og behandlinger samt skiferie i en komfortabel indkvartering...

Find en CGH indkvartering der perfekt til dig

Med CGH kan du bo i nogle af de smukkeste resorts i Alperne: Alpe d'Huez, La Plagne, Les Menuires m.m. Leder du efter en ski-in & ski-out-indkvartering? Vi har, hvad du har brug for! Vil du imponere dine kære? CGH Residences har moderne, veludstyrede lejligheder og fantastiske wellnessområder. Trænger du til en kort getway to ski for to? Gå ikke glip af vores opgraderede udvalg af korte skiferier hos CGH Residences. Så hvorfor vente med at finde skiferien i dine drømme? Opdag vores tilbud til CGH hos Sunweb, som selvfølgelig altid inkluderer liftkort.