1. Hjem
  2. Rejser
  3. Marokko
  4. Agadir
Agadir

Rejser til Agadir

Regionen Agadir, eller rettere sagt, provinsen Agadir-Ida ou Tanane, ligger i det vestlige Marokko ved Atlanterhavet. Denne region er særdeles kendt for sin smukke kystlinje og lige så smukt et indland.

Havnebyen Agadir

Den mest kendte by i denne region, i sydvest, er den livlige badeby Agadir. Med sine kilometerlange sandstrande og mange hoteller er dette et attraktivt feriemål for turister. På grund af sin beliggenhed ved Atlanterhavet er Agadir også et tiltrækkende feriested for vandsportsentusiaster. Surferne nyder godt af vinden og de varme temperaturer, der synes at være konstant til stede her. På grund af byens ødelæggelse, i forbindelse med et jordskælv, for mange år siden, har genopbygningen gjort Agadir til en moderne by med mange faciliteter i dag.

Fiskerlandsbyen Taghazout

Hvis du leder efter et lidt mere roligt sted i Marokko, skal du vælge Taghazout. Denne landsby ved stranden og havet er et sandt surf paradis med en afslappet atmosfære. Befolkningen er venlig og er vant til turister, der kommer for at beundre deres smukke by efter alle disse år. Også her er strandene fantastiske. Der indbydes til at nyde den dejlige sol eller tage en skøn strandtur.

Essaouira

En anbefaling er bestemt at besøge den charmerende Essaouira, hvis medina er på UNESCO's verdensarvsliste. Det er en by med mange ansigter, der har oplevet meget gennem de mange århundreder. Den tiltrækker ikke kun kunstnere og musikere, men også gadekunstnere og typiske gadesælgere. Der er en blanding af forskellige nationaliteter, hver med deres eget historie. Tag en dejlig vandretur gennem de små gader med hvide huse og blå døre, og du vil, et kort øjeblik, føle som om du er i Grækenland. Afslut dagen med en skøn gåtur langs kysten, og så slutter denne perfekte dag i det smukke Marokko.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
20ºC
22ºC
25ºC
30ºC
33ºC
34ºC
30ºC
26ºC
21ºC
16ºC
Min. temp.
4ºC
9ºC
10ºC
11ºC
13ºC
19ºC
20ºC
21ºC
19ºC
15ºC
11ºC
8ºC

Populære hoteller

Mest populære byer

Fly information

Du vil flyve til Agadir eller Marrakech, afhængig af hvad du vælger i bookingprocessen. Flyvningen tager omkring 4 timer og 30 minutter. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af en lokal repræsentant for Sunweb.

Flytider

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Transfer

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden fra Agadir lufthavn til Agadir er ca. 60 min.

* Transfertiden fra Marrakech lufthavn til Marrakech er ca. 30 min.

* Transfertiden fra Marrakesh lufthavn til Agadir er ca. 3 timer.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.