1. Hjem
  2. Rejser
  3. Italien
  4. Adriaterhavet
Adriaterhavet

Rejser til Adriaterhavet

Det italienske adriaterhav er særdeles populær blandt børnefamilier. Vi har valgt at begrænse os til den nordlige del, fordi det er her, de bedste og mest børnevenlige strande findes. I bugten mellem Venedig og Trieste finder du kilometerlange, brede sandstrande med lavt vand. I feriebyer som Bibione, Caorle, Grado og Cavallino finder du de perfekte forhold til en vellykket ferie for familien. Der er masser af sportsaktiviteter til vands og til lands og tusindvis af butikker af alle slags. Og der er restauranter i alle prisklasser med et bredt udvalg. Du kan få alt fra pizza til højgastronomi. På barerne kan du få dig en kølig drink, en farvestrålende is eller en beskeden espresso. Og i disse byer finder du også tusindvis af moderne ferielejligheder i større eller mindre residencer, som stort set alle byder på dejlige swimmingpools til gæsterne.

 

Også syd for Venedig ligger mange badebyer, dog af den lidt mindre, roligere slags, men stadig med de fantastiske sandstrande. Såvel her som på ”Venedig-kysten” ligger også store, veludstyrede campingpladser, hvor du kan leje et villatelt eller en mobilhome. Med deres mange faciliteter og aktiviteter er disse campingpladser et paradis for børn og teenagere, som hurtigt finder nye kammerater, og som aldrig kommer til at kede sig. På campingpladserne finder du fine swimmingpools, restauranter og sågar velassorterede supermarkeder.

 

Der er også gode muligheder for at tage på udflugt. Venedig er et must for de fleste, men prøv også det flotte Trieste, Padova, Ravenna eller de ukendte, men smukke småbyer som Treviso, Vicenza og Ferrara. Smutter du over grænsen til Slovenien, vil de fantastiske Postojna-grotter betage både børn og voksne.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
10ºC
12ºC
17ºC
19ºC
22ºC
26ºC
30ºC
31ºC
26ºC
21ºC
17ºC
10ºC
Min. temp.
3ºC
6ºC
7ºC
9ºC
14ºC
17ºC
21ºC
22ºC
18ºC
14ºC
8ºC
5ºC

Populære hoteller