Hoteller i Turgutreis, Bodrum halvøen, Tyrkiet

Hoteller i Turgutreis på Bodrum-halvøen

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Hoteller
  4. Tyrkiet
  5. Bodrum-halvoen
  6. Turgutreis

Vil du bo på et all inclusive hotel i Turgutreis?

Turgutreis er en moderne ferieby, der strækker sig langs den vestlige kyst af Bodrum-halvøen i Tyrkiet og ligger ca. 20 km nord for Bodrum by. Det er den næststørste by på Bodrum-halvøen. Her finder du strand, shoping, restauranter, basarer og bystbådhavnen. Turgutreis  byder på lidt af hvert. Gør dit ferieophold komplet med det helt rette hotel. Hos Sunweb råder vi også et bredt udvalg af hoteller i Turgutreis. Er du til fuld forplejning? Book et all inclusive hotel i Turgutreis, her vil du bestemt ikke mangle noget! Vil du have endnu mere luksus? Book et ultra all inclusive hotel i Turgutreis. Vælg det hotel der passer aller bedst til dig. 

Stort udvalg af hoteller i Turgutreis

Turgutreis kystlinje er et helt fantastisk sted, her har du udsigt til 14 forskellige øer, både tyrkiske og græske øer. Du finder på Turgutreis kystlinje de mest imponerende solnedgange, grundet dens beliggenhed på vestsiden. Vil du gerne opleve disse helt fantastiske syn. Så book med det samme et hotel i Turgutreis, det vil du ikke fortryde! Hvilket hotel passer bedst til dig? Hos Sunweb har vi et bredt udvalg af hoteller, noget til enhver smag. Skal du afsted med hele familien, og ønsker du at give dine børn en helt igennem vidunderlig ferie. Så har vi masser af familievenlige hoteller i Turgutreis. Her finder du hoteller med børnepool, underholdning for børn og vandrutsjebane(r). Alt det et hotel bør have for den ultimative børneferie. Skal du derimod ikke rejse med børn? Men alene med din partner, så frygt ej. Hos Sunweb finder du også en række af romantiske hoteller i Turgutreis. Her kan i, i romantiske omgivelser nyde hinanden og få en ferieoplevelse for livet. Er du en rigtig strandløve, eller vil du forsøge at give dig i kast med windsurfing i de fantastike forhold der er på kystlinjen i Turgutreis, så kan du vælge et hotel lige ved stranden i Turgutreis. Er du mere til poolvand og wellnes, så tilbyder vi også hoteller med jacuzzi, hoteller med hammam, hoteller med massage eller hoteller med sauna. Valget er dit, hvilke præferencer har du når det kommer til at vælge dit favorithotel?

Kombiner et lækkert hotel i Turgutreis med lækre oplevelser

Turgutreis er et charmerende rejsemål med en bred vifte af seværdigheder og oplevelser for besøgende. En af de mest bemærkelsesværdige attraktioner er Turgutreis Marina, som er en af de største i Tyrkiet. Her kan man beundre luksuriøse både og yachter, slentre langs kajen og nyde den skønne udsigt udover det glitrende hav. Turgutreis' ugentlige basar er også en must-see oplevelse. Her kan man opleve den livlige atmosfære, snuse til lokale delikatesser og shoppe alt fra håndlavede souvenirs til friske råvarer. Til dig, der søger historie og kultur, besøg D-Marin Turgutreis Amphitheatre, hvor der afholdes forskellige kulturelle arrangementer og koncerter i løbet af sommeren. Det er helt bestemt et besøg værd. Strandene i Turgutreis er også en stor attraktion, med deres bløde sand og krystalklare vand, er de helt perfekte til afslappende dage i solen eller vandsportsaktiviteter som windsurfing og sejlads. Du kan ikke besøge Turgutreis uden at nyde den lækre mad. Byen er fyldt med hyggelige restauranter og caféer, hvor man kan smage på autentiske tyrkiske retter og friske fisk og skaldyr. Uanset om man er til sol og strand, kultur og historie eller lækker mad og shopping, så har Turgutreis noget for enhver smag og er et ideelt rejsemål for en uforglemmelig ferie på Bodrum-halvøen. Vil du gerne opleve endnu mere af Bodrum-halvøen, så besøg andre byer såsom Bitez, Torba, Didim eller Gümbet. Hos Sunweb finder du også et bredt udvalg af hoteller i Didim, hoteller i Torba og hoteller på hele Bodrum-halvøen.