Afbudsrejser til Costa Brava

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser
  4. Spanien
  5. costa brava

Prisvenlige afbudsrejser til Costa Brava

Oplev Spaniens smukke solkyst med en afbudsrejse til Costa Bravsa

En afbudsrejse til Costa Brava byder på smukke sandstrande, spændende seværdigheder og stemningsfulde storbyer som Malaga, Barcelona & Lloret de Mar! At kunne kombinere badeferie med storbyferie er om noget, noget vi elsker!

I Costa Brava introduceres du for det bedste fra begge verdener. Kyststrækningen strækker sig helt fra storbyen Barcelona og hele vejen til den franske grænse mod nord. Nyd det imponerende kystnære klima, hvor du kan kombinere storby med badeferie. Du får rig mulighed for at slappe af, mens du samtidigt har adgang til et utal af aktivitetsmuligheder. 

Hvorfor Costa Brava?

Costa Brava er blot endnu et skattekammer af oplevelser i Spanien. Foruden de forrygende muligheder for at slappe af på stranden byder solkyst spændende byer og et uovertruffen natteliv som gennem mange år har tiltrukket unge og voksne fra nær og fjern. Du kan også gå på opdagelse i områders frodige natur eller passere forbi de mest charmerende landsbyer, hvor du møder den ægte spanske kultur, gode lokale restauranter og historiske bygninger.

Oplev Costa Brava

  • Nyd dagen på de dejlige strande
  • Bo endten I eller i nærheden af spændende storbyer
  • Smag det enestående spanske køkken