Ferie 2023

Hvor skal ferien gå til i 2023?

  1. Hjem
  2. Ferie

Hvordan ser din perfekte ferie i 2023 ud?

Planlæg din ferie i 2023 allerede nu!

Uanset om du er til at dase på stranden i +25 grader, suse ned af pisterne i minusgrader i Alperne eller indånde den friske havluft, mens du mærker bølgerne på et krydstogt, så har Sunweb en ferie i 2023 til dig! Hvad er du mest til, når du skal ud og rejse i 2023? Sol, sne eller hav?

Flyv mod solen på en solferie i 2023

Hvis du trænger til et skud d-vitamin og følelsen af det varme sand mellem dine tæer, så er en solrig ferie i 2023 lige noget for dig! Tag på en afslappende ferie og nyd godt af de mange All Inclusive i Tyrkiet, spis dig mæt i lokal tapas i solrige Spanien, kør langs vinmarkerne i Italien eller tag på oplevelse i de farverige landsbyer på en af de græske øer.

Rejs til Alperne på en skiferie i 2023

Elsker du at mærke adrenalinkicket, når du suser ned af pisterne i de smukkeste omgivelser? Så er en skiferie i 2023 lige dig! Nyd de største sammenhængende skiområder i verden i Frankrig eller tag en øl eller to efter en dag på pisterne til afterski i Østrig. Husk vores skiferier altid er inklusiv liftkort.

Oplev verden fra havet med et krydstogt i 2023

Hvis du gerne vil opleve flere steder på én ferie og samtidig nyder den friske havbrise og de blide bølger, så er et krydstogt i 2023 en oplagt mulighed for dig! Uanset om du ønsker at opleve hvide bounty strande i Caribien, være kulturel i Middelhavets storbyer eller gå på opdagelse i de naturskønne norske fjorde, kan du med garanti finde et krydstogt, der passer dig hos Sunweb.

Rejs i skolernes ferier i 2023

Er du på udkig efter en familieferie i en af skolernes ferier? Hos Sunweb kan du finde den perfekte ferie uanset, om du ønsker at rejse i påskeferien, pinseferien, sommerferien, efterårsferien, juleferien eller vinterferien.

Der er nok at vælge imellem. Book din ferie i 2023 nu hos Sunweb!

Rejser i 2023