Hotel Falkensteiner Schladming

Det smukke Hotel Falkensteiner Schladming ligger roligt, men alligevel i gåafstand fra både Planai-liften og byens centrum. Dette moderne hotel har en unik, stor spa på ikke mindre end 1.500 m², en attraktiv restaurant og en hyggelig bar.

Alle værelser og suiter er elegant indrettet i stemningsfuld alpestil. Derudover har de alle et moderne, komfortabelt badeværelse og en balkon eller terrasse. Du kan slappe af i den omfattende og luksuriøse Acquapura spa efter en lang dag i bjergene. Nyd de forskellige saunaer her, eller tag en afslappende svømmetur i den opvarmede indendørs eller udendørs pool med udsigt over bjergene.

 • Godt køkken
 • Smuk wellness
 • Rolig, central beliggenhed

Forplejning

Halvpension inkluderer:

- Velkomstdrink

- Morgenmadsbuffet

- 5-retters middag (fast menu)

- 1 flaske vand på værelset ved ankomst

Halvpension

Værelsestyper

Dobbeltværelse Deluxe (deluxe)
for 2 til 3 personer max. 2 voksne og 1 barn t.o.m. 14 år
 • størrelse ca. 32m²
 • enkelt sovesofa
 • 1 x dobbeltseng
 • balkon eller terrasse
 • minibar (mod betaling)
 • tv
 • badeværelse med: brusebad, toilet, hårtørrer, make-up spejl, badekåbe, hjemmesko
Dobbeltværelse superior type (superior)
for 2 personer
 • størrelse ca. 27m²
 • 1 x dobbeltseng
 • balkon eller terrasse
 • minibar (mod betaling)
 • tv
 • badeværelse med: brusebad, toilet, hårtørrer, make-up spejl, badekåbe, hjemmesko

Beliggenhed & omgivelser

Afstand til centrum: ca. 700 meter
Afstand til lufthavn ca. 90 kilometer
Afstand til skipiste ca. 600 meter
Afstand til skilift planai: ca. 600 meter
Afstand til nærmeste butikker ca. 350 meter
Afstand til nærmeste kiosk ca. 350 meter
Nærmeste restaurant ca. 400 meter
Rolig beliggenhed

Adresse

europaplatz 613, 8970, schladming, austria

Faciliteter
 • Officiel klassifikation: 4,5 stjerner
 • samlet antal værelser: 130
 • moderne indrettet
 • reception
 • elevator
 • lobby
 • barer: bar
 • parkeringsplads
 • trådløst internet på værelset
 • sengelinned inkluderet
 • håndklæder inkluderet
 • plads på parkeringspladsen: gratis
Tilvalg
 • husdyr, ekskl. foder: ca. 25,00 € pr. stk. pr. nat (skal angives ved bestilling, betales lokalt)
Pool
 • indendørs swimmingpool
 • udendørs swimmingpool(opvarmet)
Restaurant
 • barer: bar
Wellness
 • wellness/spainkluderer: sauna, urtesauna, bio-sauna, infrarød sauna, afslapningsrum, fitnessrum, massage (mod betaling), skønhedsbehandlinger (mod betaling)
Obligatorisk
 • turistskat: for alle gæster alder fra 15 år ca. 2,50 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
 • babyseng: for alle gæster alder op til 2 (inkl.) år ca. 30,00 € pr. person pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)
For børn
 • babyseng

Schladming

Oplev en skiferie i Schladming – Europas bedste skisted

Schladming er en gammel mineby beliggende i den centrale del af Østrig i Schladming-Dachstein, der er både hyggelig og tradtionel. Byen er en mindre by med kun 6.000 indbyggere og byder på en hyggelig og autentisk stemning. Med en skiferie i Schladming kan du boltre dig på 123 kilometer pister, som strækker sig over fire forskellige bjerge: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen og Reiteralm. Det største bjerg i dette område er Planai, hvor der ofte holdes FIS-skistævner.

Byen er i dag en populær turistdestination og er flere gange blevet kåret til Europas bedste skisted med gode faciliteter og mange hyggelige steder. Byen er historisk og stemningsfuld at gå rundt i med mange butikker og restauranter. Hotellerne og lejlighederne i Schladming byder på en skøn udsigt, en god placering tæt på pisterne, og hos mange af indkvarteringerne kan du ligeså nyde en dag i wellnesscenteret efter en lang dag pisten.

Nyd godt af de 760 km pister i Ski Amadé med en skirejse til Schladming

Foruden de lokale pister i byen, kan du med et liftkort til Schladming også nyde godt af det omfattende skiområde, Ski Amadé. Skiområdet Ski Amadé består af intet mindre end 760 kilometer pister med masser af pister til både nybegyndere og de mere erfarne skiløbere. Området består af 275 kilometer blå pister til de mindre erfarne skiløbere og hele 390 kilometer røde pister samt 95 kilometer sorte pister, så du for alvor kan få adrenalinen til at suse igennem kroppen. Du kan se mere om pistekortet for Ski Amadés skiområder her på siden.

Med en skiferie til Schladming har du altså uendelige muligheder for at boltre dig i sneen i Ski Amadé. Du kan også tage på opdagelse i områdets andre byer, såsom Pichl og Haus im Ennstal. Med et liftkort til Schladming og Ski Amadé er det desuden gratis at køre med de lokale skibusser, som kører mellem de nærliggende skidestinationer.

Masser af aktiviteter og oplevelser på en skiferie til Schladming

Schladming kan spores helt tilbage til middelalderen, men byen fremstår i dag som en moderne skidestination. Udover godt skiløb, byder Schladming på masser af oplevelser og aktiviteter uden for pisterne. I byen er der eksempelvis et sportscenter, hvor du kan leje en tennis- eller squashbane samt en svømmehal. Her kan du få en pause fra pisterne indti,  du igen er klar til at indtage pisten.

Schladming har også et af Europas største afterskisteder, nemlig Hohenhaus, der byder på intet mindre end ni forskellige barer fordelt på tre etager. Her kan du danse på bordene til solen går ned, og du atter er klar til endnu en dag på pisterne. Sidst, men ikke mindst, har du også mulighed for at deltage i det fantastisk smukke fakkelløb eller tage en tur i en luftballon.

I Schladming-Dachstein - Ski Amadé finder du:

 • Udfordrende område
 • Snesikkert
 • Gletsjer

Adresse

europaplatz 613, 8970, schladming, austria

Kort

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden hedder Wien.
Sprog:
Det officielle sprog er tysk. Men med engelsk kommer man også langt.
Tid:
Der er ingen tidsforskel ift. Danmark.
Valuta:
Den officielle møntenhed er Euro.
Drikkepenge:
På barer og restauranter i Østrig er det normalt at give mellem 5 -10 % i drikkepenge.
Spise og drikke:
Østrig er kendt for blandt andet Wienersnitzel og glühwein. Det er muligt at drikke vand fra hanen.
Åbningstider:

Generelt er butikkerne åbne fra mandag til fredag fra 09.00 til 18.00 (nogle butikker holder lukker til frokost). Om søndagen er de fleste butikker lukket.
Kør-selv:
Snekæder er lovpligtige i alpeområdet. I Østrig er motorvejsvignet obligatorisk for kørsel på alle de østrigske motor- og motortrafikveje der ikke i forvejen er betalingsveje. Du kan købe motorvejsvignet hos FDM eller ved grænsen til Østrig. Den europæiske kommission anbefaler at man bærer en reflekterende vest ved køretøjsproblemer eller ulykker.
Elektricitet:
Spændingen er 230 volt, ligesom i Danmark.

GSM:
En dansk mobiltelefon virker som udgangspunkt også i Østrig. Kontakt eventuelt din teleudbyder.
Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas eller identitetsbevis med billede.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Liftkort til Ski Amadé indgår i rejsens pris.

Tillæg og rabatter for f.eks. forlængelse af dit liftkort eller intet liftkort kan ses i trin 1 (tilvalg) i bookingprocessen. Hvis der er gældende børne- og seniorrabatter, vil disse blive vist i trin 2 (prisoversigt).

Se vores Spørgsmål & Kontakt  for at få flere oplysninger om liftkort.  Gyldighed
Når du foretager din reservation, får du besked om, hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. fra søndag til fredag). Du kan i booking trin 1 ændre gyldighedsperioden. Hvis du efter bestilling, ønsker at ændre liftkortets gyldighed, skal du ændre dette på Mit Sunweb. Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på stedet. Der kan ofte tilkøbes en forlængelse af liftkortet, og prisen for dette kan du finde i forbindelse med booking.
Rabatter
Rabatten for "intet liftkort"samt børne- og seniorrabatter kan også findes i bookingprocessen.
Bemærk:
 For børn, der er født i 2019 eller senere, skal du selv købe et særligt Mini Card på stedet. Prisen for dette er cirka 8 euro per dag.
Du kan tilvælge leje af ski og snowboard i forbindelse med bestilling af rejsen. Se vores  Spørgsmål & Kontakt   for at få flere oplysninger om leje af udstyr.  

Følgende typer materiale kan reserveres:

Bronze
Dette materiale er perfekt til begyndere og let øvede skiløbere og snowboardere. Dette materiale er særligt manøvredygtigt, så det er let at foretage sving og bremsninger. Parallelt skiløb er også muligt med dette udstyr.
Sølv
Dette materiale er perfekt til begyndere og letøvede skiløbere og snowboardere. Dette materiale er ekstra manøvredygtigt, hvilket gør det nemt at mestre sving og bremsninger. Parallel skiløb er også muligt med disse ski.
Guld
Disse ski og snowboards er fremstillede af materialer af høj kvalitet og er velegnede til avancerede skiløbere. Også velegnede til skiløbere, der behersker parallel skiløb. Dette komfortable materiale kan bruges på alle pister og i alle sneforhold.
Diamant
Disse højtydende ski og snowboards med den nyeste teknologi er af høj kvalitet og egner sig til de mest erfarne skiløbere. Tip! Giv vores udlejningspartner besked om dine specifikke behov (f.eks. offpiste), så han kan vælge det rigtige udstyr til dig.

Lejer du udstyr i Guld- eller Diamant-kategori, kan du gratis bytte til snowboard én gang i løbet af ferien (dog ikke i weekenden).

Undervisningen kan ikke bookes på forhånd. Du kan selv arrangere dette på stedet. 

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Du flyver fra København til Salzburg. Denne flyvning tager ca. 2 timer. Under flyrejsen er måltider og drikkevarer ikke inkluderet.

Transfer
Det er muligt at tilføje en transfer i bookingproceduren. Den gennemsnitlige transporttid til Schladming er ca. 1,5 time. For yderligere oplysninger om transferen
klik her.

Bemærk venligst, at for- og efternavnet på billetterne skal staves som i passet eller id-kortet. Hvis navne ikke er stavet korrekt, kan du blive nægtet en flyrejse.

Vælg værelsestype

Antal værelser samt fordeling

Angiv værelser samt antal personer i hvert værelse. Rejser du med baby eller mindre børn? Angiv deres fødselsdagsdatoer for korrekt beregning af børnerabat samt tilgængelighed.
Vælg lufthavn

Opsæt notifikationer

I øjeblikket er priser og værelsestyper desværre ikke tilgængelige for den ny sæson. Men du kan tilmelde din email og få besked blandt de første, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Fejl

Der er sket en fejl

Vi beklager meget..

Det ligner, at noget er gået galt i vores ende. Vi håber på din tålmodighed, mens vi fikser problemet. Tilføj i mellemtiden indkvarteringen til dine favoriter og kom tilbage lidt senere!

Valg af forskellige lufthavne

Valg af forskellige lufthavne