Chalet Vaya Pfunds

Tæt det billedskønne centrum af Pfunds finder du det rummelige Chalet Vaya Pfunds. Dette smukke chalet er ideelt til en fantastisk skiferie med familien eller en gruppe venner. Dette autentiske chalet ligger helt for sig selv og tilbyder masser af privatliv. Skibussen, som kører dig til skiliften i Nauders om morgenen, stopper lige ved siden af hytten.

Efter en dejlig dag udendørs kan du slappe af ved pejsen i stuen i din chalet. Foran en varm og hyggelig pejs smager afterski-drinksne bare endnu bedre! I det fuldt udstyret køkken kan du virkelig slå dig løs og tilberede et vildt måltid. Da denne chalet hører til Hotel Vaya Pfunds, kan du som gæst i Chalet Vaya Pfunds bruge hotellets indendørs swimmingpool og wellness.

  • Lige i centrum
  • Ideel til familier og grupper
  • Få varmen ved pejsen

Forplejning

Ingen forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Pfunds

Den billedskønne landsby Pfunds er et fortryllende sted, der ligger i det maleriske Østrig. Denne charmerende landsby udstråler en autentisk vinteratmosfære og tilbyder en ideel ramme for elskere af vinter, vintersport og skiløb.

Pfunds er kendt for sin lille størrelse, som bidrager til en intim og hyggelig atmosfære i vintersæsonen. Væk fra de større skisportssteders stress og jag tilbyder denne charmerende landsby et afslappet miljø, hvor besøgende kan nyde en fredelig og rolig skiferie.

Det nærliggende skisportssted Nauders tilbyder en række pister til alle niveauer, fra brede og blide pister for begyndere til stejlere og mere udfordrende pister for øvede skiløbere. De velholdte og snedækkede løjper sikrer en uforglemmelig skioplevelse, mens den betagende udsigt helt sikkert vil fange dit hjerte. Med skibussen eller din egen bil kan du hurtigt komme til Samnaun eller Nauders, hvor du kan tage liften til toppen. På stedet er det også muligt at udvide dit skipas til et større skiområde (Ski 6 liftkort eller Snowcard Gold).

Bemærk venligst: Det er ikke muligt at forlænge eller udvide dit liftkort lokalt. Hvis du gerne vil have et liftkort der også giver dig mulighed for at stå på ski i nærliggende områder (fx Ischgl-Sammaun eller Serfaus-Fiss-Ladis) kan du købe dette liftkort lokalt. Når du booker dit ophold, skal du derfor vælge "intet liftkort" i første bookingtrin.

I Pfunds finder du:

  • Lille, hyggeligt område
  • Authentisk stil
  • Nyd naturen

I 2 Länder Skiarena finder du:

  • Stå på ski i 2 lande
  • Fantastiske pister
  • Smukke omgivelser

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden hedder Wien.
Sprog:
Det officielle sprog er tysk. Men med engelsk kommer man også langt.
Tid:
Der er ingen tidsforskel ift. Danmark.
Valuta:
Den officielle møntenhed er Euro.
Drikkepenge:
På barer og restauranter i Østrig er det normalt at give mellem 5 -10 % i drikkepenge.
Spise og drikke:
Østrig er kendt for blandt andet Wienersnitzel og glühwein. Det er muligt at drikke vand fra hanen.
Åbningstider:

Generelt er butikkerne åbne fra mandag til fredag fra 09.00 til 18.00 (nogle butikker holder lukker til frokost). Om søndagen er de fleste butikker lukket.
Kør-selv:
Snekæder er lovpligtige i alpeområdet. I Østrig er motorvejsvignet obligatorisk for kørsel på alle de østrigske motor- og motortrafikveje der ikke i forvejen er betalingsveje. Du kan købe motorvejsvignet hos FDM eller ved grænsen til Østrig. Den europæiske kommission anbefaler at man bærer en reflekterende vest ved køretøjsproblemer eller ulykker.
Elektricitet:
Spændingen er 230 volt, ligesom i Danmark.

GSM:
En dansk mobiltelefon virker som udgangspunkt også i Østrig. Kontakt eventuelt din teleudbyder.
Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas eller identitetsbevis med billede.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Et 2 Länder skiarena liftkort er inkluderet i rejsens pris.

Det er ikke muligt at forlænge dette liftkort lokalt. Hvis du gerne vil have et liftkort, der også giver dig mulighed for at stå på ski i nærliggende områder (f.eks. Ischgl-Sammaun eller Serfaus-Fiss-Ladis), kan du købe dette liftkort lokalt.

Tillæg og rabatter for f.eks. forlængelse af dit liftkort eller intet liftkort kan ses i trin 1 (tilvalg) i bookingprocessen. Hvis der er gældende børne- og seniorrabatter, vil disse blive vist i trin 2 (prisoversigt).

Se vores Spørgsmål & Kontakt  for at få flere oplysninger om liftkort.  

Gyldighed
Når du foretager din reservation, får du besked om, hvilke dage liftkortet er gyldigt (f.eks. fra søndag til fredag). Du kan i booking trin 1 ændre gyldighedsperioden. Hvis du efter bestilling, ønsker at ændre liftkortets gyldighed, skal du ændre dette på Mit Sunweb. Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på stedet. Der kan ofte tilkøbes en forlængelse af liftkortet, og prisen for dette kan du finde i forbindelse med booking.
Rabatter
Rabatten for "intet liftkort"samt børne- og seniorrabatter kan også findes i bookingprocessen.

Det er ikke muligt at bestille leje af ski/snowboard udstyr på forhånd. Du kan selv arrangere dette på destinationen.
Undervisningen kan ikke bookes på forhånd. Du kan selv arrangere det på stedet.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Opsæt notifikationer

Værelser og priser er ikke tilgængelige for sæsonen 2024/2025 endnu. Indtast dine oplysninger for at få besked, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.