liftkort i ski amade

Ski Amadé liftkort

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Liftkort
  4. ostrig
  5. ski amade

Book skiferie i Ski Amadé med liftkort

Går den næste skiferie til Østrig, finder du et stort udvalg af skiferier med liftkort i Ski Amadé. Dette enorme skiområde består af hele fem forskellige områder, som tilsammen byder på hele 860 kilometer pister i alle sværhedsgrader. Her kan du derfor nyde pister for både ski og snowboard på alle niveauer. Bestil din pakkerejse med fly, bus eller som en kør-selv ferie og nyd pisterne med et liftkort i Ski Amadé.

Nyd de østrigske alper i Ski Amadé med liftkort inkluderet

Skal skiferien i denne sæson gå til de østrigske alper, har vi et stort udvalg af skiferier til det populære skiområde Ski Amadé. Her har du mulighed for at nyde pisterne uanset om du er nybegynder eller garvet skiløber. Ski Amadé er nemlig et stort område, som består af fem forskellige områder i Østrig. Ski Amadé byder sammenlagt på 860 kilometer pister og hele 270 lifte. Du finder derfor skiløb for alle niveauer uanset om du er nybegynder eller ekspert på ski.

Pakkerejse med Ski Amadé liftkort

En pakkerejse hos Sunweb inkluderer indkvartering, liftkort samt transport med fly, bus eller som en kør-selv ferie. Med vores store udvalg af indkvarteringer i Ski Amadé, har du mulighed for at sammensætte din skiferie, præcis som du vil. Foretrækker du at bo tæt på pisten med ski in/ski out? Er det vigtigt med en rummelig lejlighed eller chalet med plads til hele familien? Mange af vores indkvarteringer tilbyder forplejning eller overnatning uden forplejning.

Når du bestiller en pakkerejse med Sunweb, medfølger et Ski Amadé liftkort, som giver dig adgang til en række skidestinationer i området, herunder Bad Gastein, Wagrain og Flachau. Skal du på familieskitur med børn, kan især Wagrain anbefales som en familievenlig destination, hvor du både finder børnevenlige pister og opvarmede lifter.

Priser på Ski Amadé liftkort

Ski Amadé liftkortet dækker et stort område og kan være dyrt afhængigt af hvor og hvornår, du køber det. Når du bestiller din skiferie gennem Sunweb, følger der dog altid liftkort med i din pakkerejse. Hos Sunweb har du også mulighed for at udvide dit med flere dage, når du laver din bestilling. Her kan du også nemt leje skiudstyr og bestille skiundervisning forud for din rejse.

Vil du prøve et andet skiområde end Ski Amadé på din næste skiferie? Vi har et stort udvalg af pakkerejser med liftkort i Østrig.