Gå tilbage

Skiferie til Valmorel

Pistekilometer
14 Km
30 Km
84 Km
37 Km
165 Km
Total
Antal lifte
3
16
30
Højde
2550m
1400m
Gletscher
0
Langrend
20Km
Funpark
4

Info omkring destinationen

Valmorel er en charmerende og traditionel fransk skisportsby i Alperne. Valmorel ligger ved siden af et større skovområde på bjerget, Cheval Noir, der ligger i det populære skiområde, Le Grand Domaine. En skiferie i Valmorel byder på naturskønne omgivelser, og går du en tur igennem den hyggelige landsby, vil du passere hyggelige butikker og gode restauranter bygget i traditionelle træ- og stenmaterialer. I modsatte ende af bjergpasset finder du byen, Saint François Longchamp, der ligeledes byder på smuk natur og godt skiløb.

Skiløb i Valmorel

Grand Domaines store skiområde består af mere end 150 km pister, hvoraf ca. 55 af dem ligger i nærheden af Valmorel. De mange lifte giver dig mulighed for at komme nemt og bekvemt til skiområdet. Den længste nedstigning er 1.300 meter, og den højeste pist starter i 2.100 meters højde. I skiområdet er her noget for både øvede og begyndere. Generelt er pisterne lange og brede, hvilket behager de fleste. Til de øvede skiløbere er her flere områder med offpiste. Hvis du ønsker at stå på ski her, anbefaler vi, at du tager en guide med dig.

Aktiviteter uden for pisterne

Valmorel byder på andet end præparerede pister for gæster, der tager på skiferie for at stå på alpinski og snowboard. Området i og omkring Valmorel har 20 km langrendsspor, og for børnene er her et område med prinsesse- og pirattema. Desuden finder du også en rigtig fin kælkebakke i byen. I byens hyggelige gader finder du masser af restauranter, barer og et par enkelte natklubber.

Skiferie i Valmorel med Sunweb – Altid inkl. liftkort

Sunweb har en bred vifte af skiferier i Valmorel. Uanset om din skiferie skal være billig, luksus eller bare godt til prisen, har vi den helt rigtige skiferie til dig. Vores indkvarteringer i Valmorel består af både hoteller og lejligheder. Når du bestiller din skiferie hos Sunweb, er der altid liftkort med i prisen.

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med små børn