Gå tilbage

Skiferie til Valmeinier

Destination image
Pistekilometer
17 Km
59 Km
52 Km
32 Km
160 Km
Total
Antal lifte
2
17
10
Højde
2750m
1430m
Gletscher
0
Langrend
0Km
Funpark
1

Info omkring destinationen

Den hyggelige skisportsby, Valmininier, ligger i Maurienne-dalen. Byen byder på en dejlige atmosfære og de omkringliggende omgivelser vil falde i en hver skiløbers smag. En beliggenhed i op til 2600 meters højde, samt 400 snekanoner, giver området en høj snesikkerhed.  Skiområdet hænger sammen med området omkring Valloire, og tilsammen har du således ca. 150 km pister at boltre dig på. Området byder på noget for skiløbere på alle niveauer, men grundet de mange blå og røde pister, er området særligt velegnet til nybegyndere og lettere øvede skiløbere.

Valmeinier - skiferie for alle
Kan du lide at hoppe og lave forskellige tricks, så er Valmeinier også det helt rigtige sted; Vi anbefaler et besøg i Funparken "du Lac de la Vieille" som ligger på toppen af Crey du Quart - mellem Valloire og Valmeinier. Parken byder på en masse spændende udfordringer på forskellige niveauer. Flere gange om ugen er der desuden mulighed for at afprøve pisterne om aftenen, og hvis du holder af langrend, så findes der også 10 km langrendsspor.

Valmeinier har det hele
Valmeinier består af to dele; den traditionelle del Valmeinier 1500 og den moderne del Valmeinier 1800. Den traditionelle del byder på smukke træbeklædte huse udført i en autentisk fransk landsbystil, mens den moderne del er mere livlig. Dog er Valmeinier ikke kendt for sit vilde natteliv. Skiferie i Valmeinier byder på andet og mere end skiløb, og her er således både en skøjtebane, biograf og bowlingbane, samt mulighed for paragliding, kælketure og isklatring.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn
Familie med små børn