Gå tilbage

Skiferie til Valloire

Destination image
Pistekilometer
17 Km
59 Km
52 Km
32 Km
160 Km
Total
Antal lifte
2
17
10
Højde
2750m
1430m
Gletscher
0
Langrend
0Km
Funpark
1

Info omkring destinationen

Valloire er en hyggelig skisportsby beliggende med høj snesikkerhed i 1430 meters højde i skiområdet Valmeinier Maurienne-dalen. Den høje snesikkerhed skyldes bl.a. at 70% af området ligger over 2000 meters højde. Her er desuden mulighed for at stå på ski i 2700 meters højde, og områdets 400 snekanoner hjælper til - både når naturen ikke slår til og når sæsonen skal forlænges en smule.

Valloire - adgang til 150 km pister
Området byder på 150 km pister, og her er både udfordringer for begyndere og meget habile skiløbere. For snowboardere findes en stor funpark, som bl.a. byder på spændende hop og et godt begynderområde. Valloire er også velegnet til dig, som holder af off piste skiløb. Særligt DVA området er et besøg værd, særligt hvis du er ny inden for off piste skiløb. Valloire har også 24 km smukke langrendsspor, så det er i sandhed en destination for alle slags sneentusiaster.

Skiløb og meget mere i Valloire
Udover fantastisk skiløb, så har Valloire også meget andet at byde på. Her er både butikker, restauranter og barer, samt en natklub til dem som gerne vil feste ud på de små timer. I Valloire findes desuden mulighed for bowling, slædekørsel, paragliding og ridning. Hvis du foretrækker en mere afslappende eftermiddag, så kan det anbefales at nyde nogle at byens dejlige wellness-tilbud.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Familie med ældre børn