Tilbage

Rejser til Kemer

Destination image

Information om byen

Kemer ligger betagende smukt ved foden af de høje og altid grønne Taurusbjerge syd for Antalya i Tyrkiet. Her lå oprindeligt en lille landsby, hvor indbyggerne hovedsageligt ernærede sig ved dyrkning af appelsiner. Byen er i dag et opblomstret ferierejsemål, men udviklingen af byen er sket under hensyntagen til områdets smukke natur og med kvalitet for øje.

Shopping i Kemers hyggelige centrum

Kemer omtales nu og da som Tyrkiets Skt. Tropez pga. den prisbelønnede marina, der tiltrækker sejlere fra det meste af verden. Det er også her ved marinaen, at byens aften- og natteliv skal findes. Her er gode, tyrkiske og internationale restauranter samt livlige barer og et par diskoteker. I Moonlight parken, lige vest for marinaen, kan du gå en dejlig tur i de lune aftentimer. Byens handelscentrum er den moderne gågade Liman Caddesi, der går vinkelret på kysten. Her ligger gode butikker og restauranter på begge sider under de overdækkede fortove.

Nyd dagen på stranden i Kemer

Kemers dejlige strande strækker sig på hver side af marinaen i centrum. Den ene er en børnevenlig, lavvandet sandstrand, og den anden er med småsten. I områderne Beldibi og Göynük, uden for Kemer, ligger flere All Inclusive luksushoteller ned til den pragtfulde sandstrand med de smukke Taurusbjerge i baggrunden.

Rejs med Sunweb til Kemer

Sunweb tilbyder et stort udvalg af indbydende All Inclusive hoteller i Kemer - både til børnefamilier, der ønsker at holde ferie med alt betalt hjemmefra og masser af faciliteter for både børn og voksne, samt til voksne, der ønsker at forkæle sig selv og hinanden på ferien.

Vi tilbyder ikke dansk guideservice i Kemer. Du er velkommen til at kontakte vores danske guider i Antalya pr. telefon eller sms. Evt. udflugter gennemføres med engelsktalende guide.

Transfer fra Antalya Lufthavn til Kemer tager ca. 45-60 minutter, alt afhængigt af hotel og antal stop undervejs. Når du køber en pakkerejse hos Sunweb med fly og hotel, er transfer inklusiv i prisen.


Vil du gerne rejse snart, så find din
afbudsrejse til Kemer her. 

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Venne grupper
Ældre familie
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen