SunExpress

Ved SunExpress har du mulighed for at bestille forskellige tilvalg på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med SunExpress.

Sædereservation og ekstra bagage
Du kan bestille et specifikt sæde, særbagage, ekstra bagage samt mad ombord fra 14 dage før afrejse og frem til 24 timer før afrejse.
Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud-og hjemrejse.

1. Gå til SunExpress.
2. Vælg fanen til højre, hvor der står ’Tour operator bookings’.
3. Login med dit efternavn og bookingnummer, og vælg Sunweb under ’Tour operator name’.
4. Vælg ’One way’ eller ’Round trip’ alt efter, om du flyver en vej eller begge veje med SunExpress.
5. Indtast ud- og/eller hjemrejselufthavn samt rejsedato.
6. Vælg antal personer på bookingen. Bemærk, at i dette system anses personer over 12 år som voksne. Så hvis I er 2 forældre og 1 barn på 14 år, skal I her vælge 3 voksne.
7. Kryds herefter afgangen/afgangene af samt hvilken kategori af tilkøb, du ønsker at bestille.
8. Betalingen foretages med kreditkort direkte på SunExpress’ hjemmeside.
9. Du modtager efter bestilling en kvittering. Print denne ud, og medbring i lufthavnen.
• Børn under 15 år, gangbesværede, gæster der rejser med dyr eller medbringer iltapparat, må ikke sidde ved nødudgangene på rejser med SunExpress.

Bemærk, at selve sædevalget først foretages i trin 3 under ’ekstras’, når du har indtastet adresse mv.

Særbagage
Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, foretages dette tilkøb direkte ved SunExpress.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Når du bestiller tilkøb, sker dette direkte gennem SunExpress. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

Bemærk desuden at der på SunExpress' hjemmeside står, at du automatisk har bagage inkluderet i din rejse. Dette er en fejl i SunExpress' system. Du har kun indtjekket bagage, hvis du har tilkøbt det gennem Sunweb.

Bagageregler for SunExpress
Børn over 2 år samt voksne, som rejser med SunExpress, har ret til 8 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.
Babyer har ret til 10 kg indtjekket bagage ved SunExpress.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked, så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen, eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.
Ved SunExpress kan du rejse uden lægeerklæring frem til og med graviditetsuge 34. Fra graviditetsuge 35 er det ikke muligt at rejse med SunExpress.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.