1. Tilkoeb til flyrejse
  2. SunExpress

SunExpress

Ved SunExpress har du mulighed for at bestille forskellige tilvalg på din flyrejse. Nedenfor kan du læse, hvordan dette gøres. Du kan desuden læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med SunExpress.

Sædereservation og ekstra bagage

Du kan bestille et specifikt sæde, særbagage, ekstra bagage samt mad ombord fra 14 dage før afrejse og frem til 36 timer før afrejse.

Ved sædereservation skal alle rejsedeltagere vælges på både ud- og hjemrejse.

Sådan laver du tilvalg til din rejse med SunExpress:

1. Gå til SunExpress.
2. Vælg fanen til højre, hvor der står ’Tour operator bookings’.
3. Login med dit efternavn og bookingnummer. Husk at skrive 000 foran dit bookingnummer. Vælg herefter Sunweb under ’Tour operator name’.
4. Vælg ’One way’ eller ’Round trip’ alt efter, om du flyver en vej eller begge veje med SunExpress.
5. Indtast ud- og/eller hjemrejselufthavn samt rejsedato.
6. Vælg antal personer på bookingen. Bemærk, at i dette system anses personer over 12 år som voksne. Så hvis I er 2 forældre og 1 barn på 14 år, skal I her vælge 3 voksne.
7. Kryds herefter afgangen/afgangene af samt hvilken kategori af tilkøb, du ønsker at bestille.
8. Betalingen foretages med kreditkort direkte på SunExpress’ hjemmeside.
9. Du modtager efter bestilling en kvittering. Print denne ud, og medbring i lufthavnen.

• Børn under 15 år, gangbesværede, gæster der rejser med dyr eller medbringer iltapparat, må ikke sidde ved nødudgangene på rejser med SunExpress.

Bemærk, at selve sædevalget først foretages i trin 3 under ’ekstras’, når du har indtastet adresse mv.

Særbagage

Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, foretages dette tilkøb direkte ved SunExpress.

Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Af den grund skal vi vide, hvilken type særbagage, som ønskes medbragt. Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Når du bestiller tilkøb, sker dette direkte gennem SunExpress. Sunweb er derfor ikke ansvarlig for eventuelle tekniske problemer og har ikke mulighed for at afhjælpe disse.

OBS: Bemærk desuden, at der på SunExpress' hjemmeside står, at du automatisk har bagage inkluderet i din rejse. Dette er en fejl i SunExpress' system. Du har kun indtjekket bagage, hvis du har tilkøbt det gennem Sunweb.

Bagageregler for SunExpress

Børn over 2 år samt voksne, som rejser med SunExpress, har ret til 8 kg håndbagage hver med størrelsen 55 x 40 x 20.

Rejser du med en baby (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage. Babyer har ret til 10 kg indtjekket bagage ved SunExpress.

Online check-in hos SunExpress 

Online check-in er obligatorisk, når du skal flyve med SunExpress. Det er muligt at foretage check-in online fra 36 timer til 3,5 timer før afrejse. Hvis du ikke checker ind hjemmefra, men i stedet gør det i lufthavnen, skal du betale et gebyr på 5€ pr. person.

Undtagelse: Er der tilføjet medicinske tilvalg, som kørestol, medicinsk udstyr m.m., kan du ikke checke ind online. I dette tilfælde kan du checke ind i lufthavnen uden gebyr. 

Hjælpemidler

Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked, så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten. Kørestol og rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen, eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet

Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab. Ved SunExpress kan du rejse uden lægeerklæring frem til og med graviditetsuge 34. Fra graviditetsuge 35 er det ikke muligt at rejse med SunExpress.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.